Sagan om den underbara familjen Kanin och Godistrollet (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (12.0 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Serie
Familjen Kanin (del 3)
Läsålder
3-6 år
Utgivningsdatum
2016-06-01
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Jonna Björnstjerna
ISBN
9789163893193
Sagan om den underbara familjen Kanin och Godistrollet (e-bok)

Sagan om den underbara familjen Kanin och Godistrollet E-bok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (Pdf),  Svenska, 2016-06-01
27
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Därför att det är den enda dagen i veckan då GODISTROLLET vilar. Alla andra dagar hämtar trollet de barn som äter godis!

Men är detta verkligen sant? Lillebror Kanins pappa påstår det. Men själv går ju pappa och gräver i gottepåsen mitt i veckan utan att det dyker upp något troll. Det där trollet är säkert ett vuxenpåhitt! När pappa lämnar köket klättrar Lillebror upp till godisskåpet. Han andas in den himmelska doften av polkagris, tvekar ett ögonblick, sedan åker godiset in i munnen ... Då, o fasa, sträcks ett par lååånga armar in i köket och griper tag i Lillebror - Godistrollet! Den första boken i serien om familjen Kanin, Sagan om den underbara familjen Kanin och monstret i skogen, röstades fram till årets bästa bok för 0 - 6-åringar i Bokjuryn 2007 (tävlingen där Sveriges barn själva röstar fram sina favoriter)! Godistrollet är den tredje delen och publicerades första gången 2010.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sagan om den underbara familjen Kanin och Godistrollet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Läskigt för de yngre barnen
    Lisa, 16 november 2019

    Fantastisk, tycker 4-åringen. Godistrollet är läskigt men efter flera omläsningar vågar hon titta på alla illustrationer. Spännande berättelse och mycket att upptäcka i bilderna.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jonna Björnstjerna