Ester längtar (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Den magiska djuraffären (del 3)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
64
Utgivningsdatum
2017-07-03
Förlag
Bonnier Carlsen
Medarbetare
Thunell, Lena (form)
Illustratör/Fotograf
Jonna Björnstjerna
Dimensioner
220 x 155 x 10 mm
Vikt
248 g
SAB
Hcf
ISBN
9789163894275

Ester längtar

(7 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2017-07-03
93
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Alla barn behöver ett djur - det vet expediten i den magiska djuraffären. Men vilket djur ska bli Esters? Kommer den gamla damen bakom disken verkligen lyckas att ordna fram det bästa tänkbara djuret för flickan som inte vågar gå ut?I den tredje boken om Den magiska djuraffären berättar Lin Hallberg och Jonna Björnstjerna om längtan efter ett djur, en kompis och modet att röra sig fritt.

Ester sitter och tittar ut genom fönstret i källarrummet där hennes familj numera bor. Hon ser gatan utanför som är ny och främmande. Hur ska hon våga sig ut utan att gå vilse?Varje dag skuttar pojken Leo och hunden "Kompis" förbi på trottoaren. En dag vågar Ester ropa på hunden som glatt hoppar in till henne genom fönstret. "Du kan också köpa ett djur" berättar Leo när Ester äntligen vågar sig ut tillsammans med den busiga lilla hunden. Leo beskriver vägen för henne till Den magiska djuraffären.Med korta meningar och text i versaler beskriver Lin Hallberg, författaren till de populära hästböckerna om Sigge, Esters längtan efter ett djur, en kompis och frihet. Jonna Björnstjernas härligt småtuffa bilder hjälper till att underlätta för läsningen.Böckerna ingår i serien Extra lätt att läsa, böcker med korta meningar och text i versaler.

Läs också:Novas hemlighet, 2015En kompis till Leo, 2016Brunos bus, 2018
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Ester längtar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Omtyckt bok
    Joanna Johnsson, 19 januari 2021

    Väldigt omtyckt här hemma. Speciella bilder men boken väljs ofta om något ska läsas. Min dotter tycker nog om den mest gör den handlar om en häst.

  2. Jättemysig börja-läsabok
    Katarina , 30 augusti 2017

    Lagom mycket text och korta meningar utan att kännas barnslig. Bilder och text inbjuder till mer läsning. Detta är den första bok sonen läst och han vill direkt ge sig i kast med fler böcker, perfekt med en nybörjarbok som väcker läslusten på detta sätt

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Lin Hallberg