Beppe testar! 15 godisexperiment (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (26.8 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Serie
Beppe testar (del 3)
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2017-03-01
Förlag
Bonnier Carlsen
ISBN
9789163894862

Beppe testar! 15 godisexperiment E-bok

(1 röst)
E-bok (PDF),  Svenska, 2017-03-01
29
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Beppe Singer älskar att experimentera och här går han loss på lördagsgodiset. Resultatet blir en kladdig röra och "Godiskollen" kommer garanterat att bli en positiv ögonöppnare för alla gottegrisar! Tips för en ovanlig dag hemma i köket: Testa att göra den glada marshmallow-gubben som växer, den törstiga geléråttan, ett läsklyft, popcorn-båtar, en färgglad regnbågsdrink, salthissen, fantastisk sockervaddsmagi eller var lite crazy och odla dina egna sockerträd!

I tidigare böcker har Beppe laborerat hemma i köket och gjort detektivexperiment. Nu har turen kommit till det (nästan) alla gillar: godis! Det blir inte pekpinnar och förmaningar utan en bok som går ut på att se vad godiset innehåller och vad som kan hända om man tillsätter något spännande som orsakar kemiska reaktioner. Som när man bubbeltestar sitt sura godis eller inte kan låta bli att upprepa mentosfontänen! Boken avslutas med ett Godiskollen-Quiz för smarta snaskare.

Beppe testar - 15 godisexperiment är Beppe Singers tredje bok, med foton av Åsa Liffner och instruktiva bilder av Kjell Thorsson. Läs också Beppe testar - 15 experiment i köket och Beppe testar - 15 detektivexperiment eller pyssla med Beppes vetenskapspyssel och Beppes detektivpyssel.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Beppe Singer