Satsa allt (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (18.0 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Serie
Dagbok för alla mina fans (del 11)
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2016-12-15
Förlag
Bonnier Carlsen
Översättare
Thomas Grundberg
Illustratör/Fotograf
Jeff Kinney
ISBN
9789163896347

Satsa allt E-bok

E-bok (PDF),  Svenska, 2016-12-15
29
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Bokserien "Dagbok för alla mina fans" har efter tio delar vuxit till ett globalt fenomen med mer än 164 miljoner böcker i tryck världen över. Böckerna prisas för sin träffsäkra humor och förmåga att fånga in motvilliga läsare. Och den roliga och spännande formen med streckteckningar och "handskriven" text lockar både lässvaga och läsvana.

Trycket ökar på Greg Heffley i hans elfte dagbok. Det enda han är bra på är att spela teve-spel, men hans mamma vill att han vidgar vyerna och gör något annat. Vad som helst! När Greg hittar en videokamera i en garderob får han en idé: han ska göra en skräckfilm med bästa kompisen Rowley i huvudrollen. Det ska väl ändå visa mamma och världen att han har en talang i toppklass - och därmed får den berömmelse han så väl tycker att han förtjänar. Men är det så smart att satsa allt på en enda film?

"En av de mest framgångsrika barnboksserier som någonsin publicerats", enligt The Washington Post. Sedan starten 2007 har böckerna snabbt klättrat på topplistorna - och ligger stadigt kvar där.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jeff Kinney