Sagan om den underbara familjen Kanin och Farbror Elände (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (15.6 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Serie
Familjen Kanin (del 5)
Läsålder
3-6 år
Utgivningsdatum
2017-09-07
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Jonna Björnstjerna
ISBN
9789163896590
Sagan om den underbara familjen Kanin och Farbror Elände (e-bok)

Sagan om den underbara familjen Kanin och Farbror Elände E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (Pdf),  Svenska, 2017-09-07
27
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Tro det eller ej - den underbara familjen Kanin är tillbaka! Nu i ett småläskigt äventyr med kaninätande troll och en eländig otursgubbe i skogen.

Mamma Kanin sitter vid frukostbordet och läser morgontidningen i godan ro. Men det är ju förfärligt... i tidningen kan man inte läsa en enda rolig nyhet. Det är bara elände överallt: smådjur som trillar omkull, kaniner med vissna morötter och grisar som sätter sig bredvid stolen istället för på. Det finns helt enkelt inget slut på allt elände.

- Dags att plocka blåbär till kvällens pannkakor, säger mamma Kanin. Lillasyster och Lillebror hakar genast på - för de ÄLSKAR att plocka bär. Men hur kommer det sig att allting går fel där ute bland blåbärsris och bergsknallar? Mamma trampar rätt i korgen och landar i alla kladdiga bär. Och när hon försvinner iväg för att tvätta av sig i bäcken anar Lillasyster och Lillebror att det finns någonting lurt i skogen...

Häng med på ett äventyr bland trehövdade troll och eländiga otursgubbar. Jonna Björnstjerna har förmågan att kombinera humor, spänning och en alldeles underbart läskig bildvärld för de yngsta. Det här är den femte fristående delen i bilderboksserien om den underbara familjen Kanin.

Läs också:Sagan om den underbara familjen Kanin (2007)Sagan om den underbara familjen Kanin och fru Skräck (2009)Sagan om den underbara familjen Kanin och Godistrollet (2010)Sagan om den underbara familjen Kanin och djupsjöns hemlighet (2013)
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sagan om den underbara familjen Kanin och Farbror Elände. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Underbara familjen kanin.
    Agneta, 13 april 2021

    Älskar alla böcker om familjen Kanin. Den är lagom spännande och lagom läskig för barnen dessutom är det mycket kärlek och värme i böckerna.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jonna Björnstjerna