Nelly Rapp och frankensteinaren (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (23.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Nelly Rapp - monsteragent (del 2)
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2017-12-01
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Christina Alvner
ISBN
9789163898372
Nelly Rapp och frankensteinaren (e-bok)

Nelly Rapp och frankensteinaren E-bok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2017-12-01

Styckköp

32

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Nelly Rapp får här sitt första uppdrag som monsteragent: att spana på den känslokalle indrivaren Robert Steen för att se om han är en frankensteinare.

Monster-akademin har fått in rapporter om personer som agerar mycket hänsynslöst i samhället och misstänker att det är frågan om just frankensteinare, varelser som saknar koppling mellan hjärta och hjärna eftersom de är ihopsatta av olika kroppsdelar. Trots att Nelly under spaningen hela tiden använder sig av de tre L:en; lugn, lärdom och list, håller det på att gå illa när hon använder sin hund London som lockbete. Det sägs nämligen att Robert tycker om hundar, att äta alltså ... Men när hon skuggat honom ända in till bassängkanten på badhuset och kan närstudera honom, anar hon vad det är som har plågat honom så ...

Alla barn (och många vuxna) tycker att det är läskigt med spöken och monster. Vi kan ändå inte låta bli att lyssna till hårresande historier eller kika mellan fingrarna när det går en rysare på teve. Böckerna om Nelly Rapp tillfredsställer just behovet av mysläskig läsning för nybörjarläsaren, det är lite läskigt men mest mysigt. Christina Alvners illustrationer fångar berättelsernas grundstämning på kornet. Hennes figurer är just läskiga och samtidigt oerhört komiska. Detta är den andra fristående boken i serien om monsteragenten Nelly Rapp och hennes vän hunden London.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Nelly Rapp och frankensteinaren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Ganska bra
    Micke, 5 mars 2018

    För en 7-åring passer boken väldigt bra. En snäll historia med "happy end" men ändå med spanning (för min sjuåriga dotter).

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Martin Widmark