Brunos bus (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Den magiska djuraffären (del 4)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
64
Utgivningsdatum
2018-07-02
Förlag
Bonnier Carlsen
Medarbetare
Thunell, Lena (form)
Illustratör/Fotograf
Jonna Björnstjerna
Dimensioner
215 x 155 x 10 mm
Vikt
245 g
SAB
Hcf
ISBN
9789163899751

Brunos bus

(7 röster)
Inbunden,  Svenska, 2018-07-02
93
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Ta klivet in i Den magiska djuraffären! Här finns ett djur för varje barn och en expedit som vet precis vilket djur det ska vara. I Lin Hallbergs och Jonna Björnstjernas fjärde bok har det blivit lille Brunos tur. Han vill bara sitta hemma framför datorn och spela. Men kanske har expediten i djuraffären precis den påhittiga kompis som Bruno behöver.

Brunos mamma säger att han måste gå ut. Han kan inte att sitta hemma framför datorn hela dagarna. Lek och busa i lekparken, tycker mamma. Men där är ju hur tråkigt som helst, tycker Bruno.Tills en dag då Ester kommer ridande på sin häst. Hon tar med Bruno till den magiska djuaffären där han får köpa ett mycket busigt och påhittigt djur, som passar perfekt för honom.

Lin Hallbergs och illustratören Jonna Björnstjernas Extra lätt att läsa-böcker har blivit en säljsucce. Djur, magi och roligt tuffa illutrationer i härlig kombination - perfekt för att öka läslusten.

Det här är den fjärde boken i serien som innehåller barn från olika miljöer. De har olika behov, men samma önskan - en egen vän och lekkamrat!

Med korta meningar och text i versaler beskrivs hur vänskap och bus kommer spontant om man hittar den rätta kompisen. Jonna Björnstjernas härligt småtuffa och generösa bilder underlättar för läsningen.

Böckerna ingår i serien Extra lätt att läsa, böcker med korta meningar och text i versaler.

Läs också:

Novas hemlighet, 2015

En kompis till Leo, 2016

Ester längtar, 2017
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lin Hallberg