Synvända - Förändring för det 21:a århundradet (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
368
Utgivningsdatum
2015-11-26
Förlag
Författares Bokmaskin
Medarbetare
Södergren, Malin (form) / Drambo, Leif (form)
Dimensioner
264 x 189 x 25 mm
Vikt
762 g
ISBN
9789163900006

Synvända - Förändring för det 21:a århundradet

Häftad,  Svenska, 2015-11-26
414
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Vågar vi se världen på helt nya sätt och har vi modet att "synvända", eller ska vi nöja oss med status quo och gå och fika istället?
Världens samhällen har under de senaste fyra decennierna genomgått stora förändringar och förändringstakten och komplexiteten tilltar. Drivkrafterna är globalisering, migration och flyktingströmmar, tekniska innovationer som robotisering, digitalisering, artificiell intelligens och autonoma system, samt ett historiskt paradigmskifte i välfärdssystemet - från väl färdsstat till välfärdskapitalism. Boken handlar om att förstå vad som händer i samtiden för att göra någonting åt framtiden, och utspelar sig i tre akter: Verkligheten förklarad, Verkligheten ifrågasatt, Verkligheten förändrad och mynnar ut i Den nya berättelsen.

Leif Drambo - filosofie doktor, förfat ta re, fri forskare och sam hälls en tre pre nör - tar med läsaren på en spännande samhällsfilosofisk kunskapspromenad i delvis okända marker med förvånansvärt mån ga snåriga stigar och oväntade upplevelser. Den förklarar vad som sker i våra samhällen och varför.

Bakom tillspetsade formuleringar hittar vi tankeväckande och kritiska betraktelser av samhälls ut vecklingen samtidigt med konstruktiva lösningar på vår tids största utmaningar genom sociala inno vationer och ett nytt tänkande; att spränga de gamla ramarna och tänka utanför de eta blerade boxarna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Synvända - Förändring för det 21:a århundradet
  2. +
  3. Klanerna : den systemhotande brottsligheten

De som köpt den här boken har ofta också köpt Klanerna : den systemhotande brottsligheten av Jan Persson, Johannes Wahlström (pocket).

Köp båda 2 för 493 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »