Själens röst (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
100
Utgivningsdatum
2016-04-10
Upplaga
2
Förlag
Soul II Blue AB
Illustratör/Fotograf
Yanella Ekman
Dimensioner
190 x 125 x 15 mm
Vikt
243 g
SAB
Hc.03
ISBN
9789163902475

Själens röst

(4 röster)  |   Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2016-04-10
186
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Själens Röst är Daniel Mendozas första diktsamling. Boken, som innehåller 48 dikter och lika många illustrationer skapade av konstnär till varje enskild dikt, har sin grund i hans debutroman Den Enda, och i dikterna/texterna som finns i den och som där är brev mellan huvudkaraktärerna.

Själens Röst är dedikerad till dig som tror på något mer än vad öron hör och ögon ser. Till dig som tror på att det finns magi i världen och att vi människor är långt mer än våra kroppar och tid. Boken är en hyllning till livets melodi. Den vi inte alltid hör men förhoppningvis en dag hittar tillbaka till.

Två av dikterna i boken är:

han fann henne
kvinnan han inte visste
om hur han skulle älska
för i sin kärlek för henne förstod han
att han aldrig tidigare älskat

var du än befinner dig i natt
jag är alltid nära
i mellanrummet
mellan mina läppars viskning
och ditt vackra öra

i tystnaden mellan dina andetag
i mellanrummet av hjärtats slag
vakar jag över dig

alltid har du varit
den enda i min värld
alltid kommer du att vara
den min själ håller kär
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Själens röst
 2. +
 3. Den Enda

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den Enda av Daniel Mendoza (inbunden).

Köp båda 2 för 442 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Själens röst. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Berörande!
  Elinor Berg, 11 januari 2024

  Daniel har en förmåga att använda ord på ett sätt som gör det som är svårt att förklara lätt att förstå. Den här diktsamlingen rymmer tusen och en känslor och man inte bara förstår dem, man känner dem fysiskt i kroppen. Själens röst är verkligen rätt namn för en så fin och dessutom lättillgänglig diktsamling, den talar från ett djup och det är omöjligt att inte bli berörd. Rekommenderas varmt!

 2. Ett kalejdoskop av kärleksord
  Daniela, 20 november 2018

  Om Den Enda är Bibeln, är Själens Röst psalmboken. Utan prolog eller epilog, utan versaler, utan punk, utan titel, ger den ton till själens olika melodier: längtan, förtvivlan, saknaden, hoppet, tron, berusningen, lyckan. En poesisamling som är fantastisk i sig, men hel bredvid sin Bibel.

 3. En skatt!
  Eva Marie Louise Andersson, 25 augusti 2018

  Som att öppna en vacker skattkista så har jag fått förmånen att läsa och ta in varje dikt. Orden är mer än ord dom vandrar genom kroppen rakt in i hjärtat hela ens väsen blir påverkat av kärleken, längtan och passionen! Jag kan med värme rekommendera Själens röst, precis som titeln säger blir själen påverkad och lämnas i ett kraftfullt påverkat tillstånd. Tack!

 4. Magi
  Ann , 24 maj 2016

  En förtrollande bok med kittlande magiska ord som värmer själen om och om igen.Bilder som stimulerar fantasin till högre nivåer ännu ett mästerverk skapat av författaren Daniel Mendoza med kärlekens budskap och en fördel att läsa debut romanen Den Enda tack Daniel för att jag idag fick läsa allt vackert "ord från den rätta får mörka moln att lätta "

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Daniel Mendoza