Frigörande dans i mindfulness : vad händer egentligen? (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
182
Utgivningsdatum
2016-05-20
Förlag
Frigörande Dans Akademin
Dimensioner
215 x 152 x 15 mm
Vikt
284 g
SAB
Vma
ISBN
9789163905520
Frigörande dans i mindfulness : vad händer egentligen? (kartonnage)

Frigörande dans i mindfulness : vad händer egentligen?

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Kartonnage Svenska, 2016-05-20
193
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Frigörande Dans i mindfulness - Vad händer egentligen?

När du i den Frigörande Dansen lyssnar hem till kroppen, är det inte i första hand intellektet du använder dig av. Med hjälp av rörelserna följer du impulserna från kroppens intelligens. Du utvecklar din kroppskännedom och din intution- känslans intellegens- och stärker upplevesen av nuets kraft.

Boken består av två delar. I den första berättar Anne Grundel om dansen som friskvårdsmetod och ger exempel på hur ett danspass kan utformas.

I den andra delen berättar sjukgymnaster, lärare och forskare om hur dansen används inom olika områden och om vårt behov av dans - nu och i framtiden.

Anne Grundel är pedagog med mångårig erfarenhet av självkännedom, friskvård, meditation och dans. Hon är även utbildad journalist och lärare. Inom dansen har Anne skapat en egen metod efter skolning i England av bland andra Gabrielle Roth och Rosie Manton. 1993 startade hon Frigörande Dans Akademin i Sverige.

Som ledare är Anne speciellt uppskattad för att skapa en trygg atmosför, som inspirerar till medveten närvaro och tillåter deltagarna att hitta sin egen väg till utveckling och läkning genom dansen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Frigörande dans i mindfulness : vad händer egentligen?
 2. +
 3. Förbindelser - 5 intuitiva kanaler till visdom

De som köpt den här boken har ofta också köpt Förbindelser - 5 intuitiva kanaler till visdom av Gabriella Roth (inbunden).

Köp båda 2 för 388 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Frigörande dans i mindfulness : vad händer egentligen?. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Intressant
  Fox, 6 juli 2022

  Fick tips om den här boken, då jag ska gå en kurs med Anne Grundel om ett par månader.

  Boken består av två delar:
  I del 1 behandlas den frigörande dansens grundpelare, olika rörelserytmer, andningens betydelse och vilka känslor och reaktioner som dansen kan framkalla.
  I del 2 beskrivs hur frigörande dans kan användas inom skolan, vården och tillsammans med pensionärer. Där finns även en artikel skriven av en forskare, som studerat dansens betydelse.

  Boken är intressa... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner