Skapa talang (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Skapa talang (del 1)
Antal sidor
300
Utgivningsdatum
2016-07-21
Upplaga
1
Förlag
Skapa Talanger Sverige AB
Dimensioner
235 x 150 x 30 mm
Vikt
761 g
ISBN
9789163910326
Skapa talang (inbunden)

Skapa talang

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2016-07-21
159
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Kan du bli en mästare?

MED UTGÅNGSPUNKT I ELITIDROTT vill vi med Skapa talang presentera ett heltäckande sätt att se på träning och utveckling. Oavsett om du siktar på att bli bäst i världen eller bara vill nå dina mål. Skapa talang ger dig som tränare, idrottare, chef, lärare, hobbyentusiast, ung eller gammal verktyg för att bygga framgång - din egen och andras.

Vi som skrivit Skapa talang har samlad kompetens från barn- och ungdomsidrott, elitidrott och polisens Nationella operativa avdelning. Vår gedigna erfarenhet från träning och utbildning på alla nivåer i kombination med den senaste forskningen inom bland annat effektiv träning, stresshantering och ledarskap har lett fram till en pedagogisk handbok med praktiska råd du kan börja använda redan i dag.

Idrottsprofilerna Therese Alshammar, Johan Olsson, Jonas Eriksson, Lotta Schelin, Robert Karlsson och Emma Green berättar med egna ord om framgångsnycklar i sina karriärer. De är bevis på att bokens filosofi fungerar. Med rätt träning och inställning kan vem som helst bli nästan vad som helst. Med vår modell kan alla skapa talang.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna