Småle, fnissa, skratta : modern forskning, nya teorier och praktisk tillämpning för dig som möter människor på och utanför arbetet. (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
196
Utgivningsdatum
2016-09-20
Upplaga
1
Förlag
Blå Dur
Medarbetare
Åkerblom, Klas (form)
Illustratör/Fotograf
Klas Åkerblom
Dimensioner
239 x 171 x 14 mm
Vikt
371 g
SAB
Vlbd
ISBN
9789163915062

Småle, fnissa, skratta : modern forskning, nya teorier och praktisk tillämpning för dig som möter människor på och utanför arbetet.

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2016-09-20
241
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
"Småle, fnissa, skratta" handlar om ett av människans mest fascinerande beteenden - skrattandet. Boken är skriven för alla som vill veta mer om hur skrattet påverkar vårt samspel, vår livsglädje och vår stressbalans: på arbetet, i skolan, i vården och hemma.
Lena Dur Högnelid har, som psykolog och Sveriges främsta skrattvetare, med seriositet och engagemang fördjupat sig i befintlig forskning, knutit ihop olika kunskapstrådar samt utvecklat egna teorier och begrepp som nu presenteras för en bredare publik. Författaren bjuder också på metoder och övningar som gynnar gruppers skrattklimat och individers skrattpalett.
Lena Dur Högnelid har haft hundratals föreläsningar och workshops om och med skratt och hennes arbete har uppmärksammats i media.
Många har efterfrågat en bok om skrattspråket - precis den som författaren själv saknat. Nu finns den!
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Småle, fnissa, skratta : modern forskning, nya teorier och praktisk tillämpning för dig som möter människor på och utanför arbetet.
 2. +
 3. Hur svårt kan det vara att må bra? : lärdomar om att leva livet "ännu mer" och vara "lycklig"

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hur svårt kan det vara att må bra? : lärdomar o... av Peter Nilsson (häftad).

Köp båda 2 för 542 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Småle, fnissa, skratta : modern forskning, nya teorier och praktisk tillämpning för dig som möter människor på och utanför arbetet.. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. På tiden!
  Axe, 15 november 2016

  Mig veterligt den första fackbok om skratt som ger seriöst intryck
  Den borde vara obligatorisk kursbok på många institutioner där ämnet är betydelsefullt. Vidare är den självskriven som grund i varenda seriöst seminarium som inser hur viktigt skrattet och dess verkningar har i livets alla situationer. Och tänk vad roliga alla skrattkurser blir när man äntligen förstår skrattets konstruktion, funktion och teknik. Framförallt: skratt är allvarligt!

Visa alla 1 recensioner