Sanningar (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
186
Utgivningsdatum
2016-11-24
Upplaga
1
Förlag
Babushka AB
Dimensioner
185 x 153 x 15 mm
Vikt
481 g
SAB
Dokb
ISBN
9789163918902

Sanningar

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2016-11-24
241
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Äntligen är den här. Boken med alla facebook-inlägg från Dina Sanningar. Här har du en vacker bok med stort innehåll. Varje uppslag har ett eget tema med bilder och fördjupande text. Vilken sida passar dig just nu?

Ibland kan det vara bra med en påminnelse, en idé om vilket håll man ska gå eller en vägledning i vardagen. En bok med tips och inspiration om hur du kan förhålla dig till stort som smått i livet. Ord som manar till eftertanke då du behöver ett dagligt råd eller en vägledning som tröstar och läker. En bok både för att locka till inre stillhet men även för att göra dig mer klarsynt om vilka fler sanningar det finns att upptäcka.

Du hittar betraktelser, ifrågasättanden, reflektioner, råd, påminnelser och utmaningar. Visdomar som kan vara din guide under jobbiga eller glada stunder. Sidor som väcker liv i den mentala processen och sår ett frö så att du kan lyfta ditt sinne mot en framtida förändring.
Insikter kommer då vi blir medvetna, då vi stannar upp och reflekterar och kanske provar något nytt istället för att följa gamla mönster. Den här boken kan vara din dagliga guide till att bli mer medveten i stunden, att stanna upp och att växa.

"Markus inlägg gör att mina sanningar ännu en gång utmanas. Det är upp till mig själv om jag väljer att förändra eller stanna kvar. Oavsett vilket, så har det gjort mig mer medveten."
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Sanningar
 2. +
 3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 490 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sanningar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Tankar för dagen
  Margot Irene Törner, 28 maj 2018

  Läser ett uppslag till frukost varje dag och har texten i mina tankar under dagen. Ofta väldigt passande budskap som är bra att fundera över.
  Fotar av och skickar till en vän som behöver pepp och bra tankar.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Markus Fernlund

 • En bok om kärlek

  Markus Fernlund

  Det här är en bok om kärlek. En bok som ger dig en kärleksfull knuff i rätt riktning om du vill välja att fylla ditt liv med mer glädje, värme och omtanke till dig själv och din omgivning. Boken är fylld med exempel, frågeställningar och konkreta ...