Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2017-01-23
Upplaga
1
Förlag
Hilda of Sweden AB
Medarbetare
Brolin, Sofia (form)
Illustratör/Fotograf
Sofia Brolin
Dimensioner
190 x 150 x 13 mm
Vikt
293 g
ISBN
9789163926938
Carpe that fucking diem : en fyll-i-bok om mina första år som förälder (häftad)

Carpe that fucking diem : en fyll-i-bok om mina första år som förälder

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2017-01-23
129
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Boken är gjord för att planera innan du får barn och sedan för att hitta dig själv igen mitt i allt det nya. Boken täcker in allt från den sanna bilden av första tiden hemma med barnet, till att hjälpa dig blicka framåt och få fatt på dina drömmar. 

Du får chansen att reflektera, dokumentera och hitta oupptäckta eller gamla delar av dig själv under rubriker som: "Mitt förlossningsbrev", "Mina sanningar", "Saker mitt barn säger", "Råd jag fått men inte bett om", "Tillväxtlogg och energikurva" och mycket mer. I boken dyker också små uppdrag och övningar upp som kan få tiden hemma att bli lite mer spännande. Boken är rikt illustrerad och fylld med realistiska visdomsord om ditt liv just nu. 

En perfekt present till en vän eller släkting för att förbereda dem på vad det innebär att vara förälder.  

Maria Eng är filmregissör och manusförfattare med återuppväckta författardrömmar. Hon är mamma till två barn och gillar yoga, böcker och oväntade kreativa möten. Du hittar mer om henne på www.studiovira.se 

Sofia Brolin är illustratör, formgivare och bloggare med stor kärlek till djuren och naturen. Hon gillar enkelhet, grönsaker, färgglada klänningar och goda samtal. Du hittar mer om henne på www.hildaofsweden.se 
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Carpe that fucking diem : en fyll-i-bok om mina första år som förälder
 2. +
 3. Jag har testat allt : en guide till att tappa fett och forma kroppen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag har testat allt : en guide till att tappa f... av David Haroun (inbunden).

Köp båda 2 för 368 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Carpe that fucking diem : en fyll-i-bok om mina första år som förälder. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Allt är inte guld som glimmar!!
  Ulrik , 18 juli 2017

  Våga vara förälder och erkänn att det ibland kan vara jobbigt! Denna boken stötar och ger en verklighetsförankring och tillåter att man inte alltid är på topp som nybliven förälder, även om det ibland finns höga förväntningar på föräldraskapet. En rolig och trevlig bok som följer dig och ditt barn under den första perioden av era liv tillsammans. Mycket uppskattad present till mamma!!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Maria Eng

 • Länge leve fantasin

  Maria Eng

  Sara och Hilma är systrar och lever i en helt vanlig ovanlig familj. En dag blir Hilma sjuk och kan inte bli frisk igen. En dag finns inte Hilma mer. Känslor, döden och fantasins kraft - det är vad den här sagan kommer handla om.