De steg vi tog (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
143
Utgivningsdatum
2018-03-22
Förlag
Pedagogkonsult
Översättare
Gunnar Bergström
Dimensioner
213 x 140 x 10 mm
Vikt
178 g
SAB
Ohi
ISBN
9789163964565

De steg vi tog

av Joe McQ
(2 röster)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2018-03-22
177
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Orden i denna bok uttalas högt varje dag av tusentals människor som kommer tillsammans för att hjälpa varann att tillfriskna från beroende. Beroendet kan gälla alkohol eller kokain, spel eller mat, våld eller sex och kärlek, men vägen till tillfrisknande är densamma. "Det spännande med de Tolv Stegen är att de lär oss att leva. När vi en gång har lärt oss hur livet är utformat och principerna för ett framgångsrikt liv, upptäcker vi att vi inte bara klarar av de problem vi ser, men undviker många andra problem som vi skulle ha haft. För mig är miraklet att allt detta kokades ner till tolv enkla Steg som vem som helst kan tillämpa." Detta är en bok med frispråkig visdom för människor med beroenden och människor som älskar dem. Joe McQ studerade de Tolv Stegen i många år. Han, liksom tiotusentals andra, lever eller har levt efter dem, varje dag, en dag i taget. I De Steg Vi Tog leder Joe oss genom dem, ett Steg i taget, och hjälper oss att förstå hur de fungerar -och hur de kan förändra våra liv. JoeMcQ var i många år chef för Seren ity Park, en behandlingsenhet i Little Rock, Arkansas, USA. Han gav undervisning om stegen och tillfrisknande i USA, Kanada, England, Nya Zeeland, Tyskland och Sverige. Joe gick bort 2007.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. De steg vi tog
 2. +
 3. Beroende : en bok om missbruk och vad det gör med oss och dem vi älskar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Beroende : en bok om missbruk och vad det gör m... av Nemo Hedén (kartonnage).

Köp båda 2 för 396 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av De steg vi tog. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Läs den!
  Bodil Wennström, 27 september 2020

  Mycket bra. Beskriver AA's tolv steg på ett tillgängligt och bra sätt. Viktig bok för alla som är intresserade 12-stegs programmet inom AA.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Joe McQ

 • The Steps We Took

  Joe McQ

  The director of an addiction treatment center for more than four decades, Joe McQ has become an internationally respected teacher and lecturer on the Twelve Step method introduced by Alcoholics Anonymous and since adopted by dozens of recovery gro...