Min bästa aktiveringsbok - Mental träning för hundar (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2019-09-19
Förlag
AH BOOKS Publishing AB
Dimensioner
242 x 164 x 10 mm
Vikt
404 g
SAB
Qdfja
ISBN
9789163989902
Min bästa aktiveringsbok - Mental träning för hundar (häftad)

Min bästa aktiveringsbok - Mental träning för hundar

(14 röster)  |  Läs 4 recensioner
Häftad,  Svenska, 2019-09-19
199
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Min bästa aktiveringsbok - Mental träning för hundar Kan levereras innan julafton
Dagliga aktiviteter är lika viktiga för hundar som för människor. Genom att aktivera sin hund med mentala utmaningar kan man förhindra och även bota problembeteenden, vilka alltid förstärks av uppdämd överskottsenergi. Ensamhetsproblem, överdrivet skällande eller problem med att hunden är mycket extatisk eller manisk, kan på kort tid minskas eller elimineras genom enkla och roliga aktiveringsövningar. Man kan få hunden att sluta dra i kopplet genom att aktivera den mentalt en stund innan man går ut, få den att skälla mindre, sluta hoppa upp på personer den möter och sluta göra utfall mot hundar.

Att låta din hund få fysisk och mental hjärngympa är inte bara nödvändigt utan naturligt. Det är ett genetiskt behov som följt med i hundarnas DNA från vargar och andra vilda hunddjur genom årtusenden.

Boken förklarar varför du ska aktivera din hund, hur ofta och hur länge. Den innehåller också mängder av tips och förslag på hur du med enkla medel, i hemmet eller ute i naturen, kan ge din hund fysisk och mental stimulans - och därmed ett lyckligare och rikare liv.

Anders Hallgren, psykolog, Fil. Lic., har 50 års erfarenhet av att arbeta med hundar. Han har skrivit 35 böcker om hundens beteende, psykologi och inlärning. Många är utgivna på andra språk. Hallgren anses vara världens första hundpsykolog och introducerade hundträning baserad på kärlek och mjuka metoder, utan hårdhet och straff. Idag har många hundpsykologer och instruktörer hans utbildningar till grund för sin verksamhet.

AH BOOKS

www.ahbooks.se
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Min bästa aktiveringsbok - Mental träning för hundar
 2. +
 3. Allt om hundpsykologi : en ny vetenskap

De som köpt den här boken har ofta också köpt Allt om hundpsykologi : en ny vetenskap av Anders Hallgren (inbunden).

Köp båda 2 för 518 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Min bästa aktiveringsbok - Mental träning för hundar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Superbra tips!
  Agneta H, 24 augusti 2023

  Lättläst bok innehållande en massa tips på aktiviteter samt saker att tänka på när man tränar. Mycket matnyttigt. Rekommenderas starkt!

 2. Jättebra för nya hundägare!
  Crusader, 19 mars 2023

  Denna boken borde skickas med alla valpköpare och nya hundägare! Anders Hallgren skriver alltid på ett enkelt och mycket pedagogiskt sätt som uppmuntrar läsaren till att själv testa.

  Boken innehöll många tips för att ge hunden ett rikare liv. Något som ofta glöms bort är den mentala biten i att hålla en hund harmonisk och det är så mycket mer än att slänga ut lite hundgodis på gräsmattan någon gång ibland. Borde läsas av alla som vill ge sin hund ett roligare liv.

 3. Många bra tips
  Josefin, 21 december 2020

  Här finns det väldigt många tips på hur man kan träna med hunden, kanonbra! Den är dock lite svårläst, det känns som om text och bild inte riktigt är placerade optimalt.

 4. En bok av Anders Hallgren
  Zebo matte, 8 oktober 2019

  Anders böcker är alltid bra, han bryr sig även om människan så allt är skrivet så det ska vara lätt och trevligt även för matte/husse.
  Jag rekommenderar alla Anders böcker.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Anders Hallgren