Medial insikt : upptäck din förmåga (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
214
Utgivningsdatum
2020-12-07
Förlag
Allround Spirit Sverige AB
Dimensioner
215 x 155 x 25 mm
Vikt
612 g
SAB
Dopb
ISBN
9789163994951
Medial insikt : upptäck din förmåga (inbunden)

Medial insikt : upptäck din förmåga

(45 röster)  |  Läs 9 recensioner
Inbunden, Svenska, 2020-12-07
289

Just nu 12% rabatt på allt! Använd kod JUNI6

Handla för minst 299 kr, t.o.m. 7 juni. Villkor

 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Medial insikt - upptäck din förmåga

Pierre Hesselbrandt är känd från tv, tidningar, webbkurser och poddar. Han är ett av Sveriges allra mest populära medier och går hem i både slott och koja.

Pierre reder ut mediala begrepp tillsammans med gästande kolleger inom professionen. De berättar om energier, hälsa, attraktionslagen, intuition, husrensning, djurkommunikation, healing, kiromanti, meditation och mindfulness. Dessutom får du ta del av seanser, spökhistorier och möta personer som delar med sig av sina möten med Andra sidan och det paranormala. Fantastiska händelser!

Alla historier är äkta, tagna från verkligheten. Dörren till det okända öppnas och du får se hur naturligt det är med det övernaturliga. Våga tro på din förmåga!

Du får tips och råd samt veta vart du kan vända dig för att få personligt stöd via samtal.
Pierre vill visa att det finns ljus i mörkret!
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Medial insikt : upptäck din förmåga
 2. +
 3. Andra Sidan : nära möten med det okända

De som köpt den här boken har ofta också köpt Andra Sidan : nära möten med det okända av Pierre Hesselbrandt (inbunden).

Köp båda 2 för 578 kr

Kundrecensioner

Det finns 9 recensioner av Medial insikt : upptäck din förmåga. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Lättläst o intressant
  Birgitta Mannbrink, 21 juli 2021

  Lättläst och förståeligt. Intressanta ämnen och behjälplig i mitt sökande efter det mediala. Pierre har ett språk som är lättsamt och tilltalande. Rekommenderas verkligen!

 2. Mycket bra o lättläst bok.
  Leena Laakso, 12 juli 2021

  Boken är för mej mer än en bok man läser från början till slut. Lite som uppslagsbok. Tack för en prisvärd och välskriven bok! Kommer få mycket användning för den känner jag!

 3. Besviken
  MJ, 22 juni 2021

  Jag blev lite besviken då jag trodde att jag skulle få "lära mig" mer och få in grunderna till hur jag ska göra.

 4. Min mediala sida
  Paula Larsson, 15 juni 2021

  Boken är lätt läst. Jag kommer att lära mig av Pierre Hesselbrant. Jag ska upptäcka min förmåga och min mediala insikt.

 5. Mycket bra och fängslande bok!!
  Gunilla Mellheden, 25 mars 2021

  Boken är mycket bra skriven!! Även om den behandlar ett abstrakt ämne för många, så är den lätt att förstå, och mycket pedagogisk!! Mycket intressant!
  Man kan använda den lite som ett "uppslagsverk" tack var sättet som den är uppdelad på!!

 6. Informativ och berörande
  Karin, 10 januari 2021

  En lättläst och lättförståelig bok om mediumskap och hur tankesätt kan förändra ditt liv. Bra tips och roligt test. Skriven med värme och kunskap. Ville inte sluta läsa.

 7. Underbar bok

  Jag kan varmt rekommendera Pierres bok.har man funderingar om andevärlden och mediumskap,så är det en bok som förklarar så mycket,om det finns funderingar.

 8. Recension av "Medial Insikt" av P Hesselbrandt
  Åke Määttä , 28 december 2020

  Pierre Hesselbrandts nya bok, "Medial Insikt", håller samma höga nivå, som den förra " Andra sidan - Nära möten med det okända". Båda rekommenderas varmt för dig, som förutsättningslöst och med öppet sinne, kan och vill ta del av Pierres resa till det okända och det övernaturliga, som med otaliga exempel här visas, att det övernaturliga är en naturlig del av vår tillvaro, vår vardagsverklighet. Fortsätt med ditt välsignade arbete, Pierre, som stöd och hjälp för många, i deras fortsatta liv oc... Läs hela recensionen

 9. Medial insikt
  Jenny H, 9 december 2020

  Tack för en fantastiskt bra och spännande bok, skrivet med en varm personlig känsla. Boken erbjuder många fina kapitel med blandade utbud av olika ämnen inom det mediala. Det var svårt att sluta läsa när man väl börjat. 🙏🏻

Visa alla 9 recensioner

Fler böcker av Pierre Hesselbrandt

 • Mediala barn : bejaka ungas förmågor

  Pierre Hesselbrandt

  Mediet Pierre Hesselbrandt är känd från tv, tidningar, webbkurser och poddar. Han är ett av Sveriges mest populära medier och går hem i både slott och koja. Pierre och medverkande berättar om energier, tidigare liv, andekontakt, spökerier, låtsask...

 • Andra Sidan : nära möten med det okända

  Pierre Hesselbrandt

  Pierre Hesselbrandt är känd från både tv och tidningar och är en av Sveriges allra mest populära medier. Under många år förnekade Pierre sin mediala gåva. Men en bilolycka 2007 fick honom att våga tro på sin förmåga igen. I samband med bilolyckan ...