En mer personlig bok om förändringsarbete : så här tänker jag och gör jag - tror jag (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
217
Utgivningsdatum
2018-12-19
Förlag
Vulkan
Dimensioner
210 x 135 x 13 mm
Vikt
271 g
SAB
Do
ISBN
9789163995019
En mer personlig bok om förändringsarbete : så här tänker jag och gör jag - tror jag (häftad)

En mer personlig bok om förändringsarbete : så här tänker jag och gör jag - tror jag

(5 röster)  |  Läs 4 recensioner
Häftad Svenska, 2018-12-19
214
 • Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
I den här boken presenteras tänkvärda idéer om oss människor och ett stort antal metoder som kan användas i praktiskt förändringsarbete, både med enskilda klienter och med par och familjer. Detta kombineras med ett förhållningssätt som kännetecknas av ödmjukhet, respekt och mångfald. Vidare förmedlas en vidareutveckling av metoden Att göra sammanhangsmarkering, liksom många av de begrepp som Hardy Olson tidigare gjort kända på föreläsningar och i andra sammanhang. I boken kombineras idéer och metoder som finns i Neuro-Lingvistisk Programmering (NLP) på ett unikt sätt med systemiska idéer. Boken vänder sig till alla som är intresserade av förändringsarbete, såväl nybörjare som mer erfarna. Boken kan med fördel användas som utgångspunkt för diskussioner och reflektioner - exempelvis om klientbemötande och etik. Hardy Olson är socionom, leg. psykoterapeut och handledare med stor erfarenhet av olika former av förändringsarbete. Hardy är författare och medförfattare till flera uppmärksammade böcker.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. En mer personlig bok om förändringsarbete : så här tänker jag och gör jag - tror jag
 2. +
 3. Kvinnokompassen : en mjuk guide till din inre kraft

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kvinnokompassen : en mjuk guide till din inre k... av Ida B Olsson (kartonnage).

Köp båda 2 för 493 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av En mer personlig bok om förändringsarbete : så här tänker jag och gör jag - tror jag. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. En resa i idéer
  Geoff, 22 januari 2019

  Genom att läsa denna bok färdas man genom idéer och tankar som både känns självklara och utmanande. Att författaren kan sin sak är ingen tvekan och han förmedlar sina erfarenheter på ett enkelt och begripligt sätt. Jag skulle å ena sidan vilja att boken var dubbelt så tjock men å andra sidan är den precis lagom. Och så är den så välskriven.

 2. En bok i tiden
  BM, 7 januari 2019

  Tänk om alla blivande psykologer, socionomer och pskykoterapeuter skulle läsa denna bok! Så mycket bättre det skulle bli för många klienter.

 3. Kanske banbrytande
  Martin, 3 januari 2019

  Det är modigt av Hardy Olson att både vara personlig och ytterst subjektiv tillsammans med att blanda metoder och synsätt som vanligtvis inte förknippas med varandra.

 4. En angelägen bok
  SHMO, 2 januari 2019

  Det är en lättläst bok fylld med intressanta idéer och matnyttiga metoder. Boken passar alla som arbetar med människor och förändringsarbete i någon form.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Hardy Olson