Vår smakresa genom Grekland och Cypern (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2018-11-08
Upplaga
1
Förlag
Fontana Food
Originaltitel
Vår smakresa genom Grekland och Cypern
Medarbetare
Holm, Malou (form) / Pousette, Ulrika (foto) / Mastopis, Apostolis (foto)
Dimensioner
289 x 216 x 25 mm
Vikt
954 g
SAB
Qcaa
ISBN
9789163998461

Vår smakresa genom Grekland och Cypern

(2 röster)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2018-11-08
214
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Välkommen att följa med på Maros och Frixos smakresa!
På Cypern och i Greklnad är maten och gemenskapen en mycket viktig del av livet. Man brukar säga att det ska vara enkelt att dela det goda!
Maro och Frixos Papadopoulou, grundare av Fontana, älskar grekisk matkultur och sedan 1978 förser de hela Sverige med sin barndoms råvaror och smaker - fetaost, olivolja, halloumi, oliver och mycket mer. De har också gjort en 7 000 kilometer lång smakresa i syfte att utforska den lokala och genuina matkonsten i olika delar av Grekland och på Cypern. En resa som har tagit dem tillbaka till sitt hemland Cypern och runt hela Grekland - Aten, Grevena, Halkidiki, Kalamata, Kreta, Lesvos, Olympos, Thessalia och Thessaloniki. På vägen har de mött och lagat mat med fantastiska, kunniga, matlagningspassionerade män och kvinnor, kockar, familjer, kvinnokooperativ - och som ett resultat av av alla dessa möten har de samlat på sig en unik receptskatt.
Här delar Maro och Frixos med sig av sina fina upplevelser och de unika recepten. Traditionell, cypriotisk och grekisk mat direkt från dem som gör den allra bäst.
Kali orexi! (Smaklig måltid)
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vår smakresa genom Grekland och Cypern
  2. +
  3. Dejlig : Att samlas kring mat från morgon till kväll

De som köpt den här boken har ofta också köpt Dejlig : Att samlas kring mat från morgon till ... av Rebecca Hübbe (inbunden).

Köp båda 2 för 443 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vår smakresa genom Grekland och Cypern. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bristande redigering - betyg mellan 2-3
    Lilli Bartoi, 4 april 2023

    Ganska inspirerande recept men fel vid sidhänvisning (recept och tillhörande bild), även textförståelsen kan vara dålig på vissa recept.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna