Fånga fantasin (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
SEANT
Antal sidor
576
Utgivningsdatum
2014-09-01
Förlag
Förlaget Harlequin
Dimensioner
184 x 110 x 35 mm
Vikt
304 g
ISBN
9789164097903

Fånga fantasin

(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2014-09-01
89
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Fånga fantasin
Under den vackra och glamourösa ytan hos supermodellen Hillary Baxter gömmer sig fortfarande småstadstjejen från Kansas. När hon blir erbjuden att göra en fotografering för tidningsmagnaten och miljardären Bret Bardoffs modemagasin kan hon inte tacka nej. Men frågan är om hon kan motstå den förödande charmen hos sin nye uppdragsgivare han vet exakt hur han ska gå tillväga för att få en kvinna på fall.
Och Bret har siktet inställt på Hillary. Fast när han upptäcker den lockande och oskuldsfulla sidan bakom det världsberömda ansiktet, är det plötsligt han som förlorar all motståndskraft.

Låt känslorna styra
Beth, som alltid varit ordentligheten personifierad, tillbringar en vild natt med en främling. Och till hennes förvåning visar det sig att Gabe är hennes nye kollega! Beth vill bara sjunka genom jorden ... Speciellt som hon dessutom börjar må illa titt som tätt och inte bara av nervositet över att vara i hans närhet utan också för att en rejäl skandal är på väg.

Solsken och kyssar
Några år tidigare gifte sig främlingarna Phelix och Nathan för att ta sig ur en ekonomisk knipa. Kärlek var inte en del av ekvationen. Men när de nu ses igen går det upp för Phelix att han är hennes drömmars man. Och mot sin vilja faller hon handlöst ... för sin make! Men att känslorna ska vara besvarade vågar hon inte hoppas på. Speciellt eftersom hon vet att Nathan känner till alla hennes mörka hemligheter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna