Au revoir Agneta (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Agneta (del 2)
Antal sidor
331
Utgivningsdatum
2023-03-17
Förlag
Piratförlaget
Dimensioner
220 x 144 x 27 mm
Vikt
502 g
SAB
Hc
ISBN
9789164207166

Au revoir Agneta

(60 röster)  |  Läs 12 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2023-03-17
239
 • Skickas från oss på måndag
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Uppföljaren till succén Je m appelle Agneta är här!

Äntligen har Agnetas liv fallit på plats. Nu vet hon precis var och hur hon vill leva sitt det: i SaintCarelle, tillsammans med Einar, Bonnibelle, Fabien,katterna, ostarna, kindpussandet, vinet, baguetternaoch klostret. Men hur stadigt ett medeltida kloster än står, kan det faktiskt falla i bitar av en enkel knackning på porten. I alla fall om det är ett oväntat myndighetsbesök som tränger sig på. Med en enda knackning slås den magiska världen Agneta gjort till sin sönder. Einar vet allt om förgänglighet och att inget varar för evigt. Så han bestämmer sig med en axelryckning för att klinga av tillsammans med sitt kloster. Agneta ser hur klostret och Einar försvinner framför henne. Klinga av? Aldrig i livet!I stället samlar Agneta ihop sina trupper Fabien,Bonnibelle, Paul och de andra för att rädda klostret. De har varken pengar, makt, ordning eller reda att slåss med. Däremot har de vansinnigt vackra underkläder.

I Au Revoir Agneta går solen obönhörligt ner över klostermuren. Skymningens strålar brinner bakom dignande aprikosträd och gamla statyer, och Agneta tänker på sandslott. Är det verkligen värt att bygga sandslott när tidvattnet ändå sveper dem med sig vid dagens slut? Med det tar Agneta på sig sina vackraste underkläder och bestämmer sig för att övervinna precis alla tidvatten.

Emma Hamberg är en av våra mest hyllade och älskade författare, och hennes karaktäristiska livsglädje och människokärlek syns på varje sida.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Au revoir Agneta
 2. +
 3. Je m'appelle Agneta

De som köpt den här boken har ofta också köpt Je m'appelle Agneta av Emma Hamberg (pocket).

Köp båda 2 för 318 kr

Kundrecensioner

Det finns 12 recensioner av Au revoir Agneta. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Lite kul och lättläst
  Lena, 3 april 2024

  Lite kul och lättläst om några småknasiga personer som får spontana infall i en mysig fransk omgivning. Man blir kanske inte så mycket klokare, men nog lite gladare av denna bok.

 2. så härlig, läs den
  Anna, 2 april 2024

  Jag är så glad att det kom en uppföljande bok och jag läste även denna med stor behållning.
  Underhållande men också tankeväckande.

 3. Efterlängtad, men...
  Ann-Sofi , 25 mars 2024

  Tyckte jättemycket om den första delen, Je m'appelle Agneta", och såg med förväntan fram emot den här. Blev inte lika betagen i uppföljaren. Hennes fria inställning till livet i Frankrike blev lite väl konstig i hemmamiljö.

 4. En må bra bok
  Carina Eldh, 21 mars 2024

  Första delen är klart bättre men känslan av att se fram emot att läsa har även tvåan, mysig bok som ger skratt och eftertanke

 5. AGNETA
  Gunilla Eriksson, 4 mars 2024

  För att hänga med i den här boken måste man ha läst bok nummer ett om Agneta. Jag tycker att boken var bra.

 6. Lite seg.
  -, 23 juli 2023

  Boken känns som en transportsträcka till en bok tre. Måste det alltid vara 3? Eller? Varken spännande, överraskande eller inspirerande.

 7. lättläst feelgood roman

  En bok att läsa i hängmattan, kräver ingen intellektuell insats men ger en god eftersmak och har humoristiska och självkritiska inslag. Kunde kanske ha kortats av något

 8. Tramsig
  Maja, 24 juni 2023

  Vilket dravel! En kvinna 50+ som sitter på tunnelbanan och låtsaspratar i mobilen med en person som dessutom är död! Skulle det vara roligt? Otroligt tramsig bok, det sämsta jag läst på mycket länge!

 9. Efterlängtad uppföljare
  Rosie , 16 juni 2023

  Emma Hamberg skriver väldigt fängslande och man känner med Anjeta
  Perfekt blandning av glädje och sorg
  Man blir vän med hela gänget och vill veta allt
  Läs och njut

 10. Besviken

  Hade väntat mig mer av denna uppföljare då jag tyckte mycket om den första boken. Känns långtråkig och berättelsen tar aldrig riktigt fart. Synd då jag väntat på att läsa vidare om Agneta och hennes liv.

 11. Inte lika bra som Je m'appelle Agneta
  Hans Karlsson , 26 april 2023

  Lite tråkigare, hade inte samma nyhetens behag som den förra boken men en stunds avkoppling gav den. Passar bra i sommarens hängmatta. Tack.

 12. En blek fortsättning!
  Marka, 25 april 2023

  Tyckte väldigt mycket om första boken " au Renoir Agneta".Nu kändes det som en blek fortsättning, som bara kändes jobbig att läsa.

Visa alla 12 recensioner

Fler böcker av Emma Hamberg