Det enda jag vill är att leva (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
300
Utgivningsdatum
2021-08-19
Förlag
Piratförlaget
Dimensioner
217 x 143 x 25 mm
Vikt
458 g
SAB
Hc
ISBN
9789164207364

Det enda jag vill är att leva

(9 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2021-08-19
203
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
När livet öppnar nya dörrar

Mitt namn är Linnea Ingrid Wilhelmina, och det enda jag vill är att leva. När Nike hör den gamla damens röst på radion väcks något inom henne. Nike själv lever ett inrutat och snävt liv med sin man Elvis, utan barn och utan vänkrets. Men hon kan åtminstone gå ut, medan denna Linnea sitter helt isolerad i sin lägenhet på grund av coronapandemin. Nikes hjärta värker för kvinnan med den varma rösten.

Nike tar mod till sig och letar upp Linnea, och ringer och erbjuder sig att gå promenader med henne. Det blir upptakten till en vänskap och en frigörelseresa för den blyga ensamvargen Nike, som alltid levt under sin mans regler och inte vågat ta för sig eller stå upp för sig själv. När hon sedan börjar på en kurs i akvarellmålning öppnar det dörrar i livet som Nike aldrig hade kunnat föreställa sig: till skapande, till oväntad självkänsla och oväntad kärlek.

Birgitta Bergin skriver engagerande bladvändare i genren feelgood och relationsdrama, och har en stor och trogen publik. Detta är hennes trettonde roman, och den första på Piratförlaget.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Det enda jag vill är att leva
 2. +
 3. Ett oemotståndligt liv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ett oemotståndligt liv av Birgitta Bergin (pocket).

Köp båda 2 för 282 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Det enda jag vill är att leva. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Osannolikt

  Tyckte boken var trevlig och lättläst men det
  osannolika slutet ( utan att avslöja vad) drog
  ner betyget. Kändes inte alls trovärdigt tyvärr.

 2. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 8 januari 2022

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Boken Det enda jag vill är att leva är den trettonde boken som jag har läst av författaren Birgitta Bergin. Jag har tyckt om alla hennes böcker, vissa lite mer och vissa lite mindre. (Hennes allra bästa bok tycker jag är Som ett brev på posten). Den här boken var absolut bra, engagerande, välskriven, berörande, och aktuell. Kan rekommenderas.

 3. Wow!
  veronicas_bok_bak_liv, 13 oktober 2021

  Mitt namn är Linnea Ingrid Wilhelmina och det enda jag vill är att leva - när Nike hör den gamla damens röst i radion väcks något inom henne. Nike lever ett inrutat liv med sin man Elvis, utan barn och vänner, men hon kan gå ut något som Linnea inte kan då hon sitter isolerad i sin lägenhet på grund av coronapandemin. Nike blir berörd och tar kontakt med Linnea och erbjuder sig att gå promenader med henne - en oväntad vänskap uppstår.

  Wow vilken fantastisk bok! Birgitta tillhör en a... Läs hela recensionen

 4. Birgittas bästa
  @bettan_bokprataren (Örebro), 27 september 2021

  Det här är en av Birgittas bästa! Och då älskar jag allt hon har skrivit.
  Den här har verkligen allt. Du får humor, familjehemligheter, intriger, kärlek och en bra berättelse som är mycket tänkvärd. En bok om att våga ta steget, våga göra det du vill och våga vägra ensamhet!
  Dessutom en otroligt finstämd berättelse om en oväntad vänskap som ger så mycket positivitet till de båda inblandade. En berättelse om att våga. Att se andra och finnas där trots pandemi och social isolering. Läs hela recensionen

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Birgitta Bergin