Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
402
Utgivningsdatum
2022-01-11
Förlag
Piratförlaget
Översättare
Callert Benedicte
Dimensioner
180 x 110 x 26 mm
Vikt
230 g
SAB
Hce
ISBN
9789164207791
Fyra årstider på Ivy Lane (pocket)

Fyra årstider på Ivy Lane

(10 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2022-01-11
79
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Tilly Parker behöver en nystart. Det förflutna vill inte lämna henne någon ro, men hon hoppas att flytten till en ny stad ska hjälpa. Tilly behöver ingen ny vänkrets, söker ingen partner hon vill bara bli lämnad i fred. Men en kolonilott vore väl en perfekt hobby för att fördriva ensamma kvällar och helger?

De muntra odlarna på Ivy Lanes koloniområde har dock andra idéer, och drar gradvis in Tilly i sin gemenskap och sin värld av vänskap och käbbel, plantering och kakbasarer.

Alltmedan årstiderna passerar väcks spirande grönska till liv i Tillys frusna tillvaro på mer än ett sätt. Men kommer hon att våga släppa in människor i sitt liv igen? Och till och med i sitt hjärta -

Fyra årstider på Ivy Lane är en klassisk brittisk feelgoodroman med humor, värme och massor av charm. En bok för alla som älskar Jenny Colgan eller Lucy Diamond.

Cathy Bramley är författare till tolv romaner. Hon har tidigare drivit eget företag inom marknadsföring, men sedan några år tillbaka skriver hon på heltid. Cathy Bramley bor i en liten by i Nottinghamshire med sin familj.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Fyra årstider på Ivy Lane
  2. +
  3. Sommaren på kanalen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sommaren på kanalen av Anne Youngson (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Fyra årstider på Ivy Lane. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fyra årstider på Ivy Lane
    betttybook (Sandviken), 10 april 2022

    Tilly Parker har efter en längre tid av sörjande tagit några avgörande steg mot läkande, hon har flyttat och börjar nu ett nytt jobb, på deltid. För att få annat att tänka på skaffar hon sig en kolonilott med förhoppningen att där kunna odla sina egna grönsaker. Ivy Lane som koloniområdet heter har en fantastiskt brokig skara odlare som tar emot Tilly med öppen famn och delar med sig av många praktiska råd. Och goda råd behövs, för Tillys lilla kolonilott är rätt miserabel och visar sig behöv... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Cathy Bramley