Sidenvägen (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Mattias Kassian (del 2)
Antal sidor
599
Utgivningsdatum
2022-12-07
Förlag
Piratförlaget
SAB
Hc
ISBN
9789164208064
Sidenvägen (pocket)

Sidenvägen

Pocket Svenska, 2022-12-07
75
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Om uppföljaren av succén Vinterpacket: "

...det är mycket sällsynt med det stora klivet från bra till lysande som Jacob Lindfors tar med nya Sidenvägen." Litteraturbloggen Kapprakt

Vinterpackets ledare sköts till döds av Försvarsmakten. Men någon anlitade honom för att sätta Norrland i brand, och spåren leder till Himalaya. Mattias Kassian och hans kollegor i Särskilda operationsgruppen beger sig till Centralasien för att jaga svar.

På hemmafronten måste de svenska myndigheterna hantera såväl det akuta hotet från Ryssland som spillrorna av det splittrade Vinterpacket. SOG får uppbackning av stridsenheter från grannländerna, inte minst norska Jegertroppen världens första helkvinnliga specialförband.

Men i Himalaya vaknar en fara som ingen kunnat föreställa sig. Och för att ens ta sig dit måste SOG igenom krigets Afghanistan och ett Kabul som precis fallit i talibanernas händer.

Sidenvägen är den andra delen i berättelsen om Mattias Kassians kamp mot det norrländska brottsnätverket Vinterpacket. Sidenvägen handlar om hur man överlever dagen när man bär på skador från igår och är uppföljaren till Jacob Lindfors uppskattade debutroman Vinterpacket.
Visa hela texten

Fler böcker av Jacob Lindfors

  • Vinterpacket

    Jacob Lindfors

    Det här är den största krisen i svensk militärhistoria på över två hundra år. Det här är de värsta dagarna i våra liv. Men ni är utvalda för ett jobb och det jobbet är inte klart. Vill ni vara med till slutet? Ondskan växer i djupet av de norrländ...