Bortom alla gränser (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Kvinnlig vänskap (del 2)
Utgivningsdatum
2024-10-04
Förlag
Piratförlaget
SAB
Hc.01
ISBN
9789164208798

Bortom alla gränser

Inbunden,  Svenska, 2024-10-04
229
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa.
För att få en nystart i livet reser Tone långt bort från vännen som lämnade henne och långt från det kalla Sverige. Hon kommer till Senegal där hon träffar den karismatiska Maja. En intensiv och djup vänskap tar fart i det främmande landet.

Men vad är det Maja döljer som får henne att gråta om nätterna? Och Rickard, han som skriver fina meddelanden till Tone från världens alla hörn, vad kommer han att betyda i hennes nya liv?

Tone gör allt för att blicka framåt men livet i Senegal lär henne ännu en gång att människor inte alltid är vad de utger sig för att vara. Hon tvingas ta itu med hemligheter som skakar om livet och som får henne att ta nya beslut mer än en gång.

Bortom alla gränser är den andra delen i romanserien om kvinnlig vänskap. Här fördjupar Birgitta Bergin skildringen av Tone, men hon får oss också att fundera över vad en vän egentligen är.

BIRGITTA BERGIN är en av våra mest populära författare och hennes relationsromaner har nått en stor läsekrets. Hon är flerfaldigt nominerad till Adlibrispriset , Storytel Awards och Årets Feelgood.

Insiktsfullt och skickligt skildrar hon mänskliga förbindelser. I denna serie vill hon utforska kvinnlig vänskap, och som alltid lyckas hon kombinera både värme och spänning.
Visa hela texten

Fler böcker av Birgitta Bergin