Au revoir Agneta (pocket) NY
På topplistor
Ingår i kampanjer:
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
331
Utgivningsdatum
2024-04-03
Förlag
Piratförlaget
Dimensioner
178 x 110 x 20 mm
Vikt
184 g
ISBN
9789164209030

Au revoir Agneta

(11 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2024-04-03
89
 • Skickas från oss på måndag
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Det tar fart med bedårande charm, lätt absurda idéer och underbar vänskap, precis som i första boken ... både roligt och trovärdigt. Dagens Nyheter

En livsbejakande, varm och generös historia, där mörker plötsligt kan vändas i ljus och ingenting är för sent. Ingalill Mosander, Aftonbladet

Uppföljaren till succén Je m appelle Agneta är här!

Äntligen har Agnetas liv fallit på plats. Nu vet hon precis var och hur hon vill leva sitt det: i SaintCarelle, tillsammans med Einar, Bonnibelle, Fabien, katterna, ostarna, kindpussandet, vinet, baguetterna och klostret. Men hur stadigt ett medeltida kloster än står, kan det faktiskt falla i bitar av en enkel knackning på porten. I alla fall om det är ett oväntat myndighetsbesök som tränger sig på. Med en enda knackning slås den magiska världen Agneta gjort till sin sönder. Einar vet allt om förgänglighet och att inget varar för evigt. Så han bestämmer sig med en axelryckning för att klinga av tillsammans med sitt kloster. Agneta ser hur klostret och Einar försvinner framför henne. Klinga av? Aldrig i livet! I stället samlar Agneta ihop sina trupper Fabien, Bonnibelle, Paul och de andra för att rädda klostret. De har varken pengar, makt, ordning eller reda att slåss med. Däremot har de vansinnigt vackra underkläder.

I Au Revoir Agneta går solen obönhörligt ner över klostermuren. Skymningens strålar brinner bakom dignande aprikosträd och gamla statyer, och Agneta tänker på sandslott. Är det verkligen värt att bygga sandslott när tidvattnet ändå sveper dem med sig vid dagens slut? Med det tar Agneta på sig sina vackraste underkläder och bestämmer sig för att övervinna precis alla tidvatten.

Emma Hamberg är en av våra mest hyllade och älskade författare, och hennes karaktäristiska livsglädje och människokärlek syns på varje sida.

Emma Hambergs romaner får, på ett mycket älskvärt och fängslande sätt, oss att tänka till. ... Det vore en välgärning om Agneta kom tillbaka i fler romaner. Just nu är vi i stort behov av feelgood, franska ostar och att bygga stora, vackra sandslott. Ölandsbladet
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Au revoir Agneta
 2. +
 3. De fenomenala fruntimren på Grand Hôtel

De som köpt den här boken har ofta också köpt De fenomenala fruntimren på Grand Hôtel av Ruth Kvarnström Jones (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Au revoir Agneta. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mysig och varm
  Inga M, 24 maj 2024

  Jag charmades helt av första boken om Agneta, "läskad" och ofta sugen på nåt gott att stoppa i munnen!
  Inte riktigt samma känsla för fortsättningen i andra boken men absolut nödvändigt veta hur det gick sen!

 2. Lättsam underhållning som funkar
  Malin, 17 maj 2024

  Persongalleriet höll för en bok till. Funkar utmärkt som lättsam underhållning, bättre än det mesta i genren. Inte lika bra som första delen, men fortfarande njutbar!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Emma Hamberg