Arvet efter Arn (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (390.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Arn Magnusson (del 4)
Inläsare
Tomas Bolme
Utgivningsdatum
2004-01-01
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164230041

Arvet efter Arn Ljudbok

(20 röster)  |   Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2004-01-01

Styckköp

149
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Med järnvilja fostrade Ingrid Ylva sina söner i en skoningslös tid där den starkares rätt var den enda lag som gällde. Att just en av hennes söner till slut skulle segra i maktkampen kunde inte ha förvånat någon. Men med en hänsynslöshet som till och med skrämde hans samtid krossade Birger Magnusson maffiaväldet för all framtid. De lagar han stiftade om hemfrid, kyrkofrid och kvinnofrid blev rikets norm för 600 år framåt. Historien känner honom som Birger jarl, Stockholms grundare och det enade Sveriges skapare. Men sagan om Birger är mycket större än så. Han var en segrare som inte vek undan för moraliska eller praktiska hinder på sin väg från storman i Västra Götaland till riksgrundare.

Arvet efter Arn är en vacker och blodig riddarsaga där marken skälver under dundrande hästhovar och där bröllop blir ett lika viktigt maktmedel som svärdet. Det är också berättelsen om förlorad kärlek som en del av maktens höga pris.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Arvet efter Arn. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra bok
  -, 7 oktober 2023

  Mycket bra, hela historien om Arn och det som kan vara Sveriges födelse.

 2. En fantastisk historia
  Niklas, 31 juli 2023

  Fängslande, spännande, dramatisk, en STOR fördel om man läst de tidigare böckerna.
  Jag rekommenderar denna bok starkt, samt ett plus om man är historieintresserad då det i viss mån handlar om riktiga händelser.

 3. Tristaste uppföljning
  Dg, 29 augusti 2020

  Har tyckt om Arnböckerna, men Jan borde slutat där. Han har läst på och ska visa sin duktighet som är ganska outhärdlig. Och tråkigare uppläsare än Tomas Bolme får man leta efter.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Jan Guillou