Sucka mitt hjärta men brist dock ej (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (62.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Mark Levengood
Utgivningsdatum
2006-09-15
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164230966

Sucka mitt hjärta men brist dock ej Ljudbok

(9 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2006-09-15

Styckköp

149
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Sucka mitt hjärta men brist dock ej är ett urval av Mark Levengoods texter. I många år har Mark tillhört de populäraste radiorösterna i P1:s "Tankar för dagen", likaså har han varit en älskad krönikör i dags- och veckopress. I denna volym finner läsaren texter som tål att återvändas till, ofta och gärna.

Naturligtvis möter vi hela Marks myllrande släkt, de ogifta fastrarna med sina fromma suckar, mormodern på sängkanten som rasslar med sin gallstensburk i takt med radiopsalmen, det muttrande hembiträdet och den evigt frånvarande mamman på sina evighetslånga semestrar, där hon skickar vykort till barnen och skriver: "Här är underbart. Jag saknar ingen av er!"

I Sucka mitt hjärta men brist dock ej insveper Mark läsaren i ett universum där det mjuka blandas med det vassa, det rubbade med det kloka och det vardagliga med det extraordinära.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Sucka mitt hjärta men brist dock ej. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 30 december 2023

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Mark Levengood har skrivit nio böcker. Jag har läst sex av dom tidigare. Och nu har jag läst dom tre som jag inte hade läst förut. Jag har lyssnat på alla tre som ljudböcker, och Mark själv läser in dom helt fantastiskt. Jag tycker mycket om hans böcker, med underfundiga formuleringar, härlig humor, och tankeväckande meningar. Kan verkligen rekommendera alla hans böcker, och då allra mest att lyssna på dom.

  2. Som vanligt när det kommer från Levengood så är det...
    Bokälskaren, 9 december 2013

    Som vanligt när det kommer från Levengood så är det lågmält, underfundigt och jätteroligt. Den enda nackdelen är att boken var för kort; jag hade velat ha mer!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Mark Levengood