Hjärtat får inga rynkor (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (80.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Mark Levengood
Utgivningsdatum
2008-09-17
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164232267

Hjärtat får inga rynkor Ljudbok

(8 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2008-09-17

Styckköp

149
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
I Hjärtat får inga rynkor vecklas Marks universum ut, en värld där kinesiska Elvisimitatörer skimrar i kapp med Danmarks drottning, där Körskoleläraren Som Gud Glömde samsas med Jesus i Orlando (som Gud helst skulle vilja glömma). Här möter vi nya vårar som blommar i krematoriets park och grannens otäta hund som blir misstänkt för att vara en vandrande njure klädd i päls. Hjärtat får inga rynkor lär oss varför det är vådligt att tolka folk i form av blombuketter samt faran av att stå på huvudet om man inte bär trosor.

Det är inte svårt att förstå varför Mark Levengood är så älskad. Denna bok är inte en genväg endast till hans hjärta utan till varje människa som i grund och botten tycker livet är rätt fantastiskt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hjärtat får inga rynkor. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 30 december 2023

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Mark Levengood har skrivit nio böcker. Jag har läst sex av dom tidigare. Och nu har jag läst dom tre som jag inte hade läst förut. Jag har lyssnat på alla tre som ljudböcker, och Mark själv läser in dom helt fantastiskt. Jag tycker mycket om hans böcker, med underfundiga formuleringar, härlig humor, och tankeväckande meningar. Kan verkligen rekommendera alla hans böcker, och då allra mest att lyssna på dom.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mark Levengood