Tusenskönor (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (335.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Fredrika Bergman (del 2)
Inläsare
Mirja Turestedt
Utgivningsdatum
2010-08-25
Upplaga
1
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164232618
Tusenskönor (ljudbok)

Tusenskönor Ljudbok

(39 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2010-08-25

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Ett äldre prästpar hittas skjutna i sin lägenhet vid Odenplan. Mannen verkar ha tagit livet av sin hustru och därefter sig själv. Ett avskedsbrev förklarar att han inte kunde fortsätta leva efter att hans dotter begått självmord.

Inlåst i en lägenhet väntar Ali på besked. Han har flytt från ett brinnande Irak och hoppas på en ny framtid i Sverige. Det enda hans välgörare kräver är en enkel byteshandel. Och att han tiger om deras uppgörelse.

I Bangkok håller en ung svensk kvinna på att bli avskuren från omvärlden. Någon monterar ner hennes liv, bit för bit. Efterlyst av thailändsk polis tar hon upp jakten på den som försöker ödelägga hennes tillvaro.

Fredrika Bergman och hennes kollegor i Alex Rechts utredningsgrupp tar sig an dubbelmordet vid Odenplan. De får snart klart för sig att de står inför någonting långt mer komplicerat än ett självmord som urartat. Vitt skilda händelser som även utspelar sig utanför Sveriges gränser tycks hänga samman utan att de förstår hur. Klockan går och de som vet tiger.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Tusenskönor. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spänning på hög nivå
  -, 4 juli 2019

  Super bra!

 2. Helt okej!
  Malin H, 20 juni 2012

  På något vis känns det här lite som en mellanbok och att den har mer fokus på relationerna i utredningsgruppen. Hur Fredrika blir mer accepterad och hur hon upplever den kommande mammarollen, hur Peders liv sakta men säkert börjar ordna upp sig och hur Alex ställs inför stora svårigheter. Det är dock väldigt trevligt att återigen få höra om gruppen och hur de utvecklas. Även Fredrika som växer otroligt som person.

  Det är absolut inte en dålig bok, det säger jag inte, men jag tyckte i... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Kristina Ohlsson