Och jag läste att det var omöjligt att leva lycklig förutan dig (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (86.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Mark Levengood
Utgivningsdatum
2010-08-25
Upplaga
1
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164232625

Och jag läste att det var omöjligt att leva lycklig förutan dig Ljudbok

(7 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2010-08-25

Styckköp

149
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Marks mormor tyckte inte om erotik. Hon krävde av morfar att lampan skulle vara släckt. Och sen sprang hon och gömde sig.

Gud så Marks morfar svor, där han jagade henne i mörkret. Trots att han varit med i båda världskrigen svor han på att en ryss i en vallgrav inte är något mot en mormor bakom en chiffonjé.

Den 25 augusti utkommer Och jag läste att det var omöjligt att leva lycklig förutan dig.Där resonerar Mark Levengood kring ensamhet och samhörighet, hur vi som människor kan hitta fram till varandra bakom möbler eller andra hinder. Vi träffar vänner från förr, Marks mamma som sitter på bröllop och snyftar "Inget är som första
gången man gifter sig", gamla Fröken i skolan som förtvivlat håller planschen med "Jesus går på vatten" som värn mot den Nya Tiden, och storebror som aldrig kunnat förlåta att han fick lillebror Mark istället för en kanin. Men möt även taxichauffören som slickar på kontokorten, argsinta nunnor i Calcutta, stjärnögda gynekologer och släktens enda vita får, kusin Stefan. Alla ingår de i den värld som är Marks.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Mark Levengood