Rosor, min kära, bara rosor (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (86.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Mark Levengood
Utgivningsdatum
2012-08-31
Upplaga
1
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164232847

Rosor, min kära, bara rosor Ljudbok

(3 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2012-08-31

Styckköp

149
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
I Mark Levengoods nya samling blandas världsstjärnor som Meryl Streep och Dalai Lama med en sorglustig historia om Liv Ullmanns hund. Men här finns även vinteroptimisterna på livsfarliga skridskoisar, de inte helt ungdomliga turisterna på Göta Kanal och en ängslig telefonväckningsröst på ett hotell i Sverige. Samt förstås Marks kedjerökande mamma, hans svindlande långa morfar och det gistna hembiträdet som vilset vandrar genom livet på svullna fötter.

För i Marks ögon är vardagen ett myller av intressanta iakttagelser som han vänder och vrider på och gör både oväntade och inspirerande upptäckter. Och har man Marks förmåga att se det roliga även i misslyckanden, då blir allt det vanliga och trista i vardagen något positivt och lärorikt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Rosor, min kära, bara rosor. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Att få somna med Mark Levengood är en dröm.
    Diana, 29 juni 2015

    Den här ljudboken har jag haft som kvällsmys. Dessa små egenupplevda anekdoter läses upp av författaren själv och roar liksom ger små tankeställare. Marks underfundiga humor, varma satir och kloka tankar är en njutning att ta del av. Har man en gång lyssnat till denna röst blir man lätt beroende av hans lugna finlandssvenska. Han kan konsten att kritisera så att det låter som en komplimang. Längtar efter fler böcker av denna härliga författare som inte tar livet alltför allvarligt.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mark Levengood