Flakmopedisten (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (182.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Lasse Berghagen
Utgivningsdatum
2012-10-09
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164232892

Flakmopedisten Ljudbok

(3 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2012-10-09

Styckköp

149
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Lasse Berghagen har inte bara Stockholm i sitt hjärta, utan i högsta grad även Dalarna. Här växte han upp under sommarloven, hit har han återvänt och nu tagit över släktgården i Svärdsjö.

Ända sedan barndomen har hans dröm varit att äga en flakmoped. Och nu står den där! Gården är full av minnen från det evigt soliga sommarlovet - med abborrmete, kräftfiske, auktioner och mormors kloka och kärleksfulla omtankar.

Om dessa minnen berättar Lasse Berghagen, liksom om flakmopedisten Hubbe Åkesson. Det är Hubbe som gör sällskap med Lasse nere i bastun vid sjön, och den historia han berättar är precis vad man kan vänta sig av en äkta flakmopedist.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Flakmopedisten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Flakmopedisten
    Kjell W, 29 juli 2018

    Mycket underhållande författaruppläst bok. Händelser, anekdoter och historier från barndom till vuxen. Både min fru och jag skrattade gott. Perfekt som ljudbok att lyssna på i bilen, den får milen att försvinna.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lasse Berghagen