Analfabeten som kunde räkna (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (313.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Björn Granath
Utgivningsdatum
2013-09-25
Upplaga
1
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164232960

Analfabeten som kunde räkna Ljudbok

(52 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2013-09-25

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Hon började arbeta som femåring, blev föräldralös vid tio, överkörd vid femton. Ingenting tydde på annat än att hon skulle leva ett tag i sitt skjul i Sydafrikas största kåkstad och sedan dö, saknad av ingen. Om hon nu inte varit den hon var, men det var hon ju. Nombeko Mayeki var analfabeten som kunde räkna.

Ödet tillsammans med hennes talang för henne bort från Soweto, till internationell storpolitik, till andra sidan jordklotet, till två identiskt lika och väldigt olika bröder. Under resan lyckas hon reta upp världens mest fruktade säkerhetstjänst innan hon en dag finner sig själv instängd i skåpet till en potatisbil. Där och då är världen som världen känner den hotad.

IAnalfabeten som kunde räknagör Jonas Jonasson upp med fundamentalismen i alla dess former tillsammans med vanföreställningen om olika folks olika värde. Han gör det med humor och värme. Och slår en gång för alla hål på myten om att kungar inte nackar höns.

Analfabeten som kunde räknaär Jonas Jonassons andra roman, efter världssuccén medHundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Analfabeten som kunde räkna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Finurligt och underhållande!
    -, 10 juli 2022

    Så härligt underhållande med världen som spelfält. Oanade vändningar och spänning mest hela tiden!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jonas Jonasson