Lyckliga gatan (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (221.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Annika Bengtzon (del 10)
Inläsare
Marie Richardson
Utgivningsdatum
2013-10-07
Upplaga
1
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164232977

Lyckliga gatan Ljudbok

(37 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2013-10-07

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En kall och blöt majdag hittas riskkapitalisten och före detta riksdagsmannen Ingemar Lerberg torterad och medvetslös i sin fashionabla villa utanför Stockholm. Hans hustru Nora är spårlöst försvunnen.

På Kvällspressen får Annika Bengtzon i uppdrag att skriva om fallet samtidigt som hennes privatliv är i gungning. Hon lever tillsammans med sin nya kärlek och hans barn, och hon delar vårdnaden om sina egna barn med ex-maken. Det fungerar inte smärtfritt. Tidningens chefredaktör Anders Schyman hamnar i blåsväder när anklagelser riktas mot honom om det reportage som många år tidigare gav honom Stora Journalistpriset.

Och medan Ingemar Lerbergs hamnar i allt djupare koma och kritiken mot Anders Schyman växer, framträder en allt tydligare bild av något väldigt mörkt och förljuget under den tjusiga ytan i villaförorten. Varför ville någon plåga ihjäl en före detta politiker? Och var är den försvunna hustrun?

Lyckliga gatanär en thriller om familjer, medier och social acceptans i vår tid. Det är den tionde boken om journalisten Annika Bengtzon.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Lyckliga gatan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra!
    Mo, 27 juli 2015

    Jag tyckte att Boken var bra och spännande. Kan inte hålla med om att den var tråkig. Har rekommenderat den och inte fått någon negativ återkoppling heller.

  2. Tycker boken saknar överraskningar. Har läst alla...
    Monica , 10 november 2013

    Tycker boken saknar överraskningar. Har läst alla hennes tidigare böcker och jag tycker den här var ett bottennapp. Besviken.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Liza Marklund