En bror att dö för (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (410.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Björndansen (del 2)
Inläsare
Thomas Hanzon
Utgivningsdatum
2017-01-11
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164233554
En bror att dö för (ljudbok)

En bror att dö för Ljudbok

(8 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2017-01-11

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Leo torkar bort blodet i hallen. Han är fjorton år och städar upp efter sin pappa för sista gången. De är ensamma nu. Det är han som ska ta hand om sina yngre bröder medan pappa sitter i häktet och mamma ligger på sjukhus. Och han vet hur. Han ska maskera sig och begå sin första kupp.

Flera år senare öppnas fängelsegrindarna och han släpps ut i frihet efter en serie extremt våldsamma bankrån. Och han har ett enda mål - han ska begå det perfekta brottet och ta tillbaka det som inte finns, pengarna som samhället glömde bort.

Den här gången ska han inte blanda in sina bröder, inte lämna spår som leder tillbaka. Men plötsligt händer det som inte får hända. Misstaget som bjuder in kriminalkommissarie John Broncks och som ändrar spelreglerna - drar du in min bror, drar jag in din bror.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Roslund & Thunberg

  • Björndansen

    Roslund & Thunberg, Anders Roslund, Stefan Thunberg

    Rysligt spännande, från första raden till sista Förföriskt snyggt berättat. Åsa Carlsson, Kristianstadbladet600 sidor sträckläsning. Efteråt är jag smått andfådd av bedriften och rejält tagen av vad jag läst. en omskakande skildring av tung krim...