Projektet (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (349.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Peder Falk
Utgivningsdatum
2017-09-18
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164233769
Projektet (ljudbok)

Projektet Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-09-18

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Är det verkligen möjligt att ta över ett politiskt parti och föra det till regeringsmakten? Vad krävs för att klara det? Och vem är så skicklig att ingen anar vad som egentligen hände?

En man som växer upp i en svensk småstad på 60-talet visar sig ha precis det som krävs för att slingra sig hela vägen till den absoluta toppen. På bara några år tar han sig till Rosenbads sammanträdesrum, till partitopparnas hemliga överläggningar och spelet i och bakom tv-intervjuerna. Men även till världens mäktigaste politiska centrum - Washington!

I denna underhållande, skrämmande och framför allt avslöjande roman tar Britt-Marie Mattsson läsarna med på en till synes osannolik resa in i maktens innersta rum.

Men är den så osannolik?

Britt-Marie Mattsson har över fyrtio års erfarenhet som journalist med inriktning på internationell och svensk politik. Hon har för Göteborgs-Postens räkning bevakat elva amerikanska presidentval sedan 1976 och har tilldelats såväl Stora Journalistpriset som Publicistklubbens Stora Pris och Konungens Medalj i 8:e storleken.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Britt-Marie Mattsson