Den fjärde pakten (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (288.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Helena Waller (del 4)
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2018-01-30
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164233820

Den fjärde pakten Ljudbok

(21 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2018-01-30

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En student faller ner från universitetets klocktorn. Ingen kan säga om det rör sig om en olycka, ett självmord eller rentav mord.

Händelsen hamnar snart i skuggan av en stor donation som ska bekosta ett unikt center för forskning och göra Västgöta universitet känt i hela världen.

Rektor Emma Lundgren, som återvänt efter mammaledigheten, känner sig mer och mer motarbetad av sina kolleger. Tillsammans med Helena Waller försöker hon ta reda på vad som sker och vem som ligger bakom kuppen för att få henne avsatt. Och när chefsgruppen besöker den rika donatorn på Franska rivieran inträffar ett mordförsök som får dem att inse att starka krafter verkar i det fördolda.

Den fjärde pakten är den fjärde fristående delen i serien med litteraturforskaren Helena Waller i huvudrollen. I den här pusseldeckaren återkommer även rektor Emma Lundgren som läsarna mött i Kristina Appelqvists tidigare böcker.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den fjärde pakten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Läs/Lyssna
    Annika Larsson , 11 februari 2022

    Mycket intressant och spännande.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Kristina Appelqvist