Lärarinnan : je suis Elin Mild (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (214.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Emma Peters
Utgivningsdatum
2020-05-11
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164234308
Lärarinnan : je suis Elin Mild (ljudbok)

Lärarinnan : je suis Elin Mild Ljudbok

(15 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2020-05-11

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Elin Mild återvänder hem efter några år som lärare utomlands och tvingas i brist på jobb och bostad att flytta in hos sina föräldrar. Det blir en förnedrande upplevelse. Och när hennes storebror under en hemsk familjemiddag hävdar att hon inte ens skulle klara sex månader som lärare i den svenska skolan får hon nog. Elin slår vad med honom om att hon inte bara kommer att klara det, utan dessutom överträffa alla hans förväntningar.
Men skolan visar sig vara mycket värre än Elin ens kunnat drömma om. Och vad som börjar som en kamp om ett klassrum förvandlas snart till ett regelrätt krig mot kränkta föräldrar, fega rektorer, maktfullkomliga politiker och lärarinnans egen familj. För alla påverkas de på ett eller annat sätt av Elin Mild och hennes egensinniga försök att styra upp en skola i fritt fall.
Lärarinnan är en underhållande historia om en lärare som sätter barnens bästa före lag och moral, och är beredd att göra precis vad som helst för att hennes elever ska få den utbildning de förtjänar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Danny Wattin