Vinterfjäril (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (298.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Fjäril i koppel (del 2)
Inläsare
Ellen Jelinek
Utgivningsdatum
2021-01-07
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164234469

Vinterfjäril Ljudbok

(7 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2021-01-07

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Shirin har tagit sitt beslut och nu finns ingen återvändo. Hon och hennes dotter kommer lämna den trasige man
som förstörd av krig och droger misshandlar och plågar sin lilla familj.

Flykten sker med hjälp av Shirins älskade mormor, en sofistikerad kvinna som dyrkats av sin man, rest över världen, köpt sina kläder i Paris och som anser att dotterdottern till varje pris förtjänar sin frihet.

Men flykten blir allt annat än enkel. När Shirin är tillbaka på ruta ett i den krigsdrabbade huvudstaden och desperationen är bottenlös, öppnas plötsligt andra dörrar och nya färgstarka bekantskaper sträcker ut en hand. Det finns en väg ut. Men den kommer att gå rakt igenom helvetet.

Precis som Zinat Pirzadehs debutroman Fjäril i koppel är VINTERFJÄRIL en både varm och smärtsam berättelse. En rik saga till brädden fylld av spännande personligheter, gripande öden och berättelser om släkt, vänner och ett Iran som sällan har skildrats med denna detaljrikedom i väst.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Vinterfjäril. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Vinterfjäril
    Gunilla Kh, 5 februari 2021

    Zinat Pirzadehs bok Vinterfjäril är välskriven och engagerande.Man häpnar över den styrka och framtidstro Shirin visat prov på. Dessutom har hon humor mitt i eländet! Läs!

  2. Bra tolkning
    Karl Bokhlesher, 13 januari 2021

    Ellen Jelinek gör ett bra jobb med att läsa in Pirzadehs roman Vinterfjäril som jag faktiskt redan läst som bok. Eftersom jag letade efter något rogivande att lyssna på valde jag den här, tänkte att jag har ju redan läst boken så det blir nog precis lagom engagerande att bara ha i bakgrunden, men jag blev lika medryckt som första gången jag läste. Boken är lite för spännande för att bara ha som bakgrundsljud :)

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Zinat Pirzadeh