Cell 8: Edward Finnigans upprättelse (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (365.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Ewert Grens (del 3)
Inläsare
Thomas Hanzon
Utgivningsdatum
2021-05-06
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164234605

Cell 8: Edward Finnigans upprättelse Ljudbok

(13 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2021-05-06

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Succéboken bakom TV-serien Cell 8!

I Sverige blir en man vid namn John Schwarz häktad för misshandel på en Finlandsfärja. Det är något som inte stämmer med John, vem är han egentligen? En man utan identitet? En man som egentligen borde vara död?

I USA förbannar Edward Finnigan sitt öde. Trots att många år har gått kan han inte få ro så länge han inte får upprättelse för mordet på sin dotter. Han har blivit berövad det avslut som han varit så säker på.

Kriminalkommissarie Ewert Grens förstår inte först vad det är han har framför sig när han börjar förhöra John. Ett politiskt spel, men också en härva där mänskliga relationer och starka övertygelser har stor betydelse.

Edward Finnigans upprättelse är en berättelse om vad strävan efter upprättelse kan göra med människor. Om vem som är offer och vem som är brottsling. Men framförallt är det en andlöst spännande och intelligent kriminalroman som engagerar och överraskar.

Edward Finnigans upprättelse är Anders Roslund och Börge Hellströms tredje kriminalroman. Debutboken Odjuret vann Glasnyckeln för bästa nordiska kriminalroman, Box 21 mottogs med fantastiska recensioner och blev nominerad till Svenska Deckarakademins pris för bästa svenska kriminalroman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Cell 8: Edward Finnigans upprättelse. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Ett tillskott till dödsstraffets avskaffande.
    -, 18 september 2022

    Intrigen väl utformad. Det man inte vill hända händer - kanske.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Roslund & Hellström