Vinterpacket (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (487.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Mattias Kassian (del 1)
Inläsare
Magnus Roosmann
Utgivningsdatum
2021-02-12
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164234650
Vinterpacket (ljudbok)

Vinterpacket Ljudbok

(86 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-02-12

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Något ondskefullt håller på att växa sig starkt i djupet av de norrländska skogarna. Ett kriminellt nätverk har vaknat till liv och gett sig in i ett internationellt samarbete. Det blir början på en våldsspiral som ingen längre kan styra över.

Mattias Kassian har inte gjort mycket rätt i livet, men under sin tid inom Försvaret hade han åtminstone vänner och ett syfte. Så när den viktigaste personen i hans liv - hans svenska mamma som tog honom från folkmordets Rwanda till tryggheten i Sverige - rycks ifrån honom, söker Kassian till Försvarsmaktens specialförband SOG för att börja om på nytt.

SOG:s och brottsnätverkets världar kolliderar när en sextonårig tjej kidnappas. Det hon får bevittna är något alla andra har missat. Kassian och hans kamrater inom SOG får i uppgift att jaga såväl nätverket som den bistra sanningen. Han har redan förlorat allt en gång. Aldrig mer.

Vinterpacket är Jacob Lindfors debutbok, den första delen i en planerad trilogi om Mattias Kassian. Lindfors har skrivit en rå thriller om att försvara sig när man står med ryggen mot väggen, där raseri blandas med hopp och mänsklig värme.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Vinterpacket. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Så jäkla spännande!
  -, 11 mars 2023

  Så oväntat spännande och så jäkla bra skriven. Det var nästa omöjligt att sluta lyssna.

 2. Bäst på länge!
  -, 11 mars 2022

  Vilken vansinnigt bra och spännsnde bok. Välskriven nagelbitare! Lyckosamt nog finns det dessutom en uppföljare att kasta sig över.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Jacob Lindfors

 • Sidenvägen

  Jacob Lindfors

  Vinterpackets ledare sköts till döds av Försvarsmakten. Men någon anlitade honom för att sätta Norrland i brand, och spåren leder till Himalaya. Mattias Kassian och hans kollegor i Särskilda operationsgruppen beger sig till Centralasien för att ja...

 • Järnviljan

  Jacob Lindfors

  Mattias Kassians kamp fortsätter Sverige och Ryssland befinner sig i en väpnad konflikt. För att hitta en fredlig väg ut ur krisen går den svenska elitsoldaten Mattias Kassian med på att hjälpa ryssarna att krossa ett nätverk av internationella na...