Mandelaeffekten (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (485.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Selma Falck (del 3)
Inläsare
Magnus Roosman
Utgivningsdatum
2021-07-21
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164234759

Mandelaeffekten Ljudbok

(60 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2021-07-21

Styckköp

109
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En brutal och svårstoppad våldsspiral

Politikern Linda Bruseth dödas på öppen gata utanför en fullsatt uteservering i Oslo. Hon är i det närmaste okänd för allmänheten. När skottet faller är hon tillsammans med sin vän Selma Falck som skadas i armen. Utgångspunkten för såväl polisen som press är därför att det var Selma som var målet för attentatet. Men snart visar det sig att alla har fel.

När en högt uppsatt domare hittas hängd och en regeringsmedlem dör under mystiska omständigheter anar Selma att det finns ett mönster i både valet av offer och mordmetod. Sökandet efter svar drar in henne i en kaotisk värld av myndighetsmissbruk, konspirationer och personliga tragedier. I en rå och skrämmande hämndspiral som verkar omöjlig att stoppa.

Mandelaeffekten är den tredje boken i serien med Selma Falck, f d stjärnadvokat, i huvudrollen. En fascinerande och angelägen thriller där Anne Holt visar sin osedvanligt skarpa blick och starka engagemang för det som sker i vårt samhälle idag.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Mandelaeffekten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra story
  -, 17 december 2022

  Bra bok men för mycket hackande i spelningen som störde lyssnandet.

 2. Inläsaren ...
  Viveka, 17 januari 2022

  Kanske är boken bra, men inläsaren är allt jag inte gillar: han läser varje mening som om det vore den allra viktigaste, med för mycket betoning på konstiga ställen lite som om han inte fattar vad han läser och sen tar en paus för att komma ikapp, följt av en ljudlig inandning i början av varje mening. Jag tappar helt fokus om inte inläsaren har det och städar bort den ur min mobil.
  Kanske andra ljudboksläsare gillar den här "extra av allt"-stilen?

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Anne Holt