Klänning för korta kvinnor (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (277.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Nina Storm (del 1)
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2022-01-19
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164234964

Klänning för korta kvinnor Ljudbok

(154 röster)  |  Läs 5 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-01-19

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Välskrivet och mycket underhållande. Helhetsbetyg: 4. Elisabeth Brännström, BTJ

När Nina Storm beger sig till det lilla samhället Mjöbäck i Västergötland för att ta hand om prästgården som hon fått ärva av sin moster gör hon ett överraskande fynd. I en av prästgårdens garderober hittar hon en kartong fylld med sedelbuntar. Det rör sig om flera miljoner. Nina kan inte förstå var mostern fått pengarna ifrån eller varför hon har gömt undan dem.

Innan Nina vet vad hon ska ta sig till kommer kartongen på avvägar. Hon inleder en desperat jakt på den försvunna förmögenheten och tvingas samtidigt hantera en kris på myndigheten där hon är kommunikationschef. Nina flänger mellan jobbet i Stockholm och prästgården där hon kartlägger sin mosters liv och varifrån pengarna kommer. Men det är först när kollegerna från Stockholm oväntat dyker upp som den stora hemligheten avslöjas.

Klänning för korta kvinnor är en underhållande spänningsroman om moraliska dilemman. oförlösta drömmar och konstrasterna mellan storstad och landsbygd. Den är första delen i en serie om kommunikationschefen Nina Storm och hennes inte helt sympatiska chef, generaldirektören Diana Wikman.

Kristina Appelqvist är författare och kommunikationskonsult och har tidigare skrivit nio deckare i universitetsmiljö som utspelar sig i Skaraborg. Klänning för korta kvinnor är hennes tionde bok. I den nya serien är handlingen förlagd till Stockholm och Sjuhäradsbygden där Kristina är uppvuxen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Klänning för korta kvinnor. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Medelbra
  -, 12 april 2023

  Den var varken bra eller dålig, lite mysig och rolig emellanåt.

 2. Rolig och lättlyssnad
  -, 10 april 2023

  En feelgoodstory som var svår att lägga i från sig.

 3. Jönssonligan i ny tappning.
  -, 12 oktober 2022

  En lite annorlunda lyssning jämfört med en typisk deckare. Mystiska pengar som kommer och försvinner i rask takt. Roligt och lättsamt och skulle göra sig som film.

 4. Oförutsägbar.
  -, 22 februari 2022

  Oförutsägbar.

 5. Omdöme
  Annika Larsson , 8 februari 2022

  En mycket intressant, rolig och spännande bok.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Kristina Appelqvist