Från och med nu (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (126.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Martina Haag
Utgivningsdatum
2023-04-28
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164235022

Från och med nu Ljudbok

(74 röster)  |  Läs 4 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2023-04-28

Styckköp

167

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Med en trygg lättsamhet berättar Martina Haag om vänskap, kärlek, självförtroende och att hitta sig själv på nytt, samtidigt som en vag ton av förlust och sorgbearbetning hela tiden finns där i grunden. Haags största styrka ligger dock i hennes humor, som känns lika naturlig som hennes språk.

BTJ helhetsbetyg: 5

Malin och Tanja träffas på en nyårsfest och ingår en pakt. Inom ett år ska de uppfylla alla drömmar de någonsin haft. Ingenting är för pinsamt, läskigt eller svårt. De ger sig ut på en resa som kommer att förändra dem för alltid.

Från och med nu är en berättelse om att befinna sig mitt i livet och inse att det inte kommer att vara för alltid. När ska man bli den person man är ämnad att vara? När ska man testa alla äventyr man har längtat efter, men inte vågat göra? Flyga över Grand Canyon, se slutet av kinesiska muren eller kyssa en främling högst upp i Eiffeltornet? Och någon gång i sitt liv måste man väl ändå sätta eld på den där julbocken i Gävle.

Det är också en berättelse om att riktig vänskap finns att hitta på de mest otippade ställen. Att det är oerhört svårt att vara människa ibland, men att det finns ett nytt liv att leva där ute bara man är modig nog att våga leva det.

Martina Haag är författare, skådespelare och regissör. Hon är även aktuell med långfilmen Det är något som inte stämmer, baserad på hennes roman, som går upp i höst. Från och med nu är hennes tolfte bok.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Från och med nu. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Lite annorlunda bok
  -, 2 december 2023

  Den handlar om att ge sig ut och pröva nya saker efter att man har mist en anhörig

 2. Från och med nu - och framöver
  Marienköping, 26 juli 2023

  Martina skriver insiktsfullt och med glimten i ögat om ¿mitt i livet¿ när barnen flyttat ut. Vi är många som varit ¿duktiga flickor¿ under alla år. Vågar man släppa taget så blir man modigare, starkare och gladare! Ett stort plus att Martina dessutom en uppläsare av hög klass.

 3. Slöseri med tid
  -, 21 juli 2023

  Hur mycket jag än vill dras med i den här berättelsen, så går det bara inte. Det skulle kunna vara roligt men berättelsen drunknar i ett hav av klichéer, taffligt skriven svenska och töntiga engelska uttryck som en modersmålstalare aldrig skulle använda. Har ingen korrekturläst boken? Varför säger författaren till exempelT och följDaktligen gång på gång? Det hela blir inte bättre av att uppläsaren låter och uttrycker sig som en tonåring. En pinsam historia som aldrig borde ha gått i tryck.

 4. Betyg: 3 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 19 maj 2023

  Betyg: 3 av 5 - 📚 - Den här boken, Från och med nu, är författaren Martina Haags tionde bok. Jag har läst alla hennes tidigare böcker, och tyckt om dom allihopa. Och den här var inget undantag. Den var lättläst, enkel, snabbläst, och rolig. Väldigt kort bok var det, kanske lite för kort i min smak. Kan rekommenderas för lättsam läsning. Jag lyssnade på boken, som var bra inläst av författaren själv.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Martina Haag