Hem till Appleby Farm (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (377.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Hedvig Lagerkvist
Utgivningsdatum
2022-05-04
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164235060
Hem till Appleby Farm (ljudbok)

Hem till Appleby Farm Ljudbok

(6 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2022-05-04

Styckköp

162

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Hem till Appleby Farm är charmig och livsbejakande, människorna på gården beskrivs med värme och humor och boken har allt det man väntar sig av en bra feelgoodroman."

BTJ

"Rustik romantik när det är som bäst, med charmiga karaktärer. Lika mysigt som en rykande kopp te och toast tillagat på Agaspis!"

Veronica Henry

Freya har alltid varit rastlös hon har flyttat från plats till plats och från jobb till jobb, men nu känns det som om hon äntligen hittat rätt ställe att slå sig ner på. Kingsfield är en trevlig liten stad, och här finns också pojkvännen Charlie. Men Freya tänker ofta på de böljande kullarna kring sitt barndomshem Appleby Farm. Det är dock bara drömmar Hon har ju ett liv att leva nu.

Ett telefonsamtal får Freyas nya liv att skaka till. Tragedi hotar Appleby Farm Freya måste återvända hem, och lämna sin pojkvän och sitt trygga jobb bakom sig. Med stor energi kastar hon sig in i arbetet med att försöka rädda sitt älskade Appleby. Men det är mer än gården som står på spel, och Freya måste bestämma sig: vågar hon öppna sitt hjärta på riktigt och faktiskt stanna den här gången?

Hem till Appleby Farm är en romantisk och charmig berättelse om livet på landet, om släktband, lojalitet och kärlek som aldrig rostar.

Cathy Bramley är författare till tolv romaner. Hon har tidigare drivit eget företag inom marknadsföring, men sedan några år tillbaka skriver hon på heltid. Cathy Bramley bor i en liten by i Nottinghamshire med sin familj.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Cathy Bramley