Lögnaren i skafferiet (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (282.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Nina Storm (del 2)
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2023-03-24
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164235305

Lögnaren i skafferiet Ljudbok

(157 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2023-03-24

Styckköp

168

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
När Nina Storm hör att kulturminister Timmy Carlsson är död blir hon chockad. Timmy var hennes bästa vän i gymnasiet, men vänskapen ebbade ut efter ett skruvat påhitt som spårade ur sommaren 1987. Timmy och Nina lovade att aldrig avslöja för någon vad de gjort.

Snart blir hon varse att Timmy sparat ett avslöjande foto i alla år. I sitt våghalsiga försök att komma över bilden snubblar hon över delikata hemligheter om sin chef Diana Wikman.

I samma veva arrangeras en skrivarkurs i den prästgård Nina fått ärva i Mjöbäck. Deckarförfattaren Greger Sparre tar till minst sagt okonventionella metoder för att få gruppen att komma loss med sitt skrivande. Men vilka hemligheter döljer sig under ytan?

Ett inbrott i Ninas lägenhet får henne att inse att Timmys död satt i gång en kedja av gåtfulla händelser och obehagliga överraskningar. Vem i Ninas närhet planerar att avslöja vad som hände 1987? Och varför?

Lögnaren i skafferiet är en underhållande spänningsroman om lögner och livslögner, vänskap, drömmar och maktkamp.

Kristina Appelqvist är författare, frilansjournalist och kommunikationskonsult och har tidigare skrivit nio deckare i universitetsmiljö. 2022 kom boken Klänning för korta kvinnor, som inledde den nya serien om kommunikationschefen Nina Storm och hennes inte helt sympatiska chef, generaldirektören Diana Wikman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Lögnaren i skafferiet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spänning och skratt
    -, 17 april 2023

    En riktig feelgoodbok som gav både spänning och skratt. Roliga och intressanta karaktärer. Toppeninläsare.

  2. Nja
    -, 28 mars 2023

    Lyssnade klart men den gav mig inget! Författaren vill få den spännande och att lyssnaren ska gissa vem Lögnaren i garderoben är. Men hon får inte till den spänningen man gärna vill ha ut av såna här böcker.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Kristina Appelqvist