Smultronhyllan (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (273.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2023-04-14
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164235329

Smultronhyllan Ljudbok

(69 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2023-04-14

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Efter ett liv i rampljuset som framgångsrik författare bestämmer sig Agnes för att förverkliga sin gamla dröm om att vara till nytta och glädje för andra och tar jobb på äldreboendet Smultronhyllan. Även om stället är trevligt bubblar Agnes av idéer om hur man kan göra tillvaron mer meningsfull för de äldre. Men den nye chefen verkar vara fast besluten att sätta käppar i hjulet för henne.

Den nyskilda Agnes ger sig också ut på dejtingmarknaden och plötsligt går allt väldigt fort. På ett par dagar har den charmiga Benny flyttat in hos henne och tar alltmer kontrollen över hennes liv. Det nya liv Agnes drömt om glider henne sakta men säkert ur händerna. Hur kan hon se till att inte tappa bort sig själv?

Smultronhyllan är en insiktsfull berättelse om kärlek, stark vänskap och äldre människors önskan om att få leva ut - en bladvändare med personer att både älska och hata.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Smultronhyllan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Annorlunda
  -, 8 maj 2023

  Spännande att skriva om omvälvande förändringar i livet på detta sätt!

 2. Helt underbar bok
  veronicas_bok_bak_liv, 25 april 2023

  Agnes är en framgångsrik författare som stått i rampljuset men nu vill hon förverkliga sin dröm att vara till nytta och glädje, hon börjar arbeta på äldreboendet Smultronhyllan. Agnes är full av idéer och vill göra tillvaron mer meningsfull för de äldre, men chefen är inte lika positivt inställd.
  Agnes är nyskild och är aktiv på dejtingsajterna. Allt går väldigt snabbt och utan att knappt själv förstå vad som händer så har den charmiga Benny flyttat in hos henne och tar mer och mer kontro... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Birgitta Bergin