Segla på ett moln (ljudbok) NY
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (296.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Kvinnlig vänskap (del 1)
Inläsare
Anna Maria Käll
Utgivningsdatum
2024-04-12
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164235596

Segla på ett moln Ljudbok

(31 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2024-04-12

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"... en starkt gripande skildring av kvinnlig vänskap från barndom till vuxenliv. Författaren skriver med ett driv i språket som gör boken lättläst. En mycket välskriven och engagerande relationsroman. Helhetsbetyg 5, Briljant "

Bibliotekstjänst

NÄRA VÄNSKAP SÄTTS PÅ PROV

Ett telefonsamtal från Chanelle förändrar allt i Tones liv. Under hela uppväxten var de bästa vänner, men gled senare ifrån varandra.

Nu föreslår Chanelle helt plötsligt en segeltur tillsammans och för Tone låter det fantastiskt. Hennes man har lämnat henne, hennes trygga tillvaro har slagits i spillror och hon behöver lära sig att leva på nytt. Men det är först när seglatsen går mot sitt slut som hon får veta vad Chanelle egentligen är ute efter. Och Tone ställs inför ett livsavgörande val.

Segla på ett moln är Birgitta Bergins första roman i en trilogi om kvinnlig vänskap. Hennes berättelser älskas av de som vill beröras och känna igen sig i hur vi hanterar livet.

Birgitta Bergin är en av våra mest populära författare och hennes relationsromaner har nått en stor läsekrets. I sin nya serie vill hon utforska kvinnlig vänskap, och lyckas kombinerade det med både värme och spänning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Segla på ett moln. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fantastisk bok
    -, 19 maj 2024

    Så fin bok om äkta vänskap och det sköra livet och vikten av att förvalta det på bästa tänkbara sätt.

  2. Vackert om vänskap.
    -, 17 april 2024

    En fin och berörande skildring av vänskap livet och döden.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Birgitta Bergin