Bortom trädens gräns (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (291.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Sälen (del 3)
Inläsare
Angela Kovacs
Utgivningsdatum
2024-04-12
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164235633

Bortom trädens gräns Ljudbok

(4 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2024-04-12

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Det lugna och vackra fjällandskapet utgör en effektfull kontrast till det moderna och brutala maktspel som skildras. Det rättframma och korthuggna språket ackompanjerar de bilder som frammanas, och det är lätt att svepas med.

Helhetsbetyg: 4, Mycket bra "

Bibliotekstjänst

DRAMATIK PÅ KALFJÄLLET

Vid drygt femtio års ålder står Cecilia Sandell på toppen av sin karriär. Hon har fått allt: makt, pengar och status. När forsknings- och energiföretaget, som har tagit nästan ett liv att bygga upp, expanderar till Sälen möter det starkt motstånd. Lokalbefolkningen vill bevara sin lugna fjällvärld och protesterar mot förslaget om vindkraftpark på kalfjället.

Företagets ambitiösa framtidsplaner hotas av den ena dramatiska händelsen efter den andra mord, olyckshändelser och svek. Genom att återvända till sitt barndoms Sälen har Cecilia nu äventyrat allt och ett enda felbeslut riskerar att dra med även alla omkring henne i fallet.

Bortom trädens gräns är en spänningsroman om förräderi, om det omöjliga i att försöka fly från sitt förflutna och om hur vissa är villiga att gå över lik för att vinna. Det är den tredje fristående delen i serien som utspelar sig i Sälen.

Victoria Björn Blomqvist arbetar som marknadschef inom stålindustrin och bor i Karlstad. Hon debuterade 2022 med Fjället tiger still och sedan kom I frusna spår 2023 och böckerna har Sälen som gemensam nämnare. Att Sälen passar perfekt som miljö för spänningsromaner har vi fått prov på då hon skickligt levandegör fjällvärlden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Victoria Björn Blomqvist